| PinkSky a întrebat:

Deci..am fost impreuna cu un baiat la care tineam extrem de mult.Am mers in Italia pentru 2 luni (nu pentru ca am vrut, am avut probleme cu familia) vorbeam la telefon cu el a promis ca ma asteapta iar dupa 1 luna am avut o mica cearta iar dupa nu ma mai bagat in seama 1 saptamana l-am intrebat daca mai tine la mine si a raspuns "La ce sa mai tin? La poze?" Dar eu inca mai tin la el..au trecut 3 luni de cand nu mai suntem impreuna.Ce artrebui sa fac? p.s il vad zilnic.

Răspuns Câştigător
| Icecream15 a răspuns:

straight face...daca nu te mai baga in seama si ti-a spus chestiile alea..este un badaranwinking Asa fac majoritatea..mai bine il uiti ..adica nu cred ca are rost sa te "consumi" pentru el.iar lui nici nu'i mai pasa..si daca veti fi iar impreuna..crezi ca tear mai place ca prima oara? eu zic ca nu. daca tear fi placut sau macar iar fi pasat de tine..nu ar fi putut sta suparat sau sa nu'ti vorbeasca!

2 răspunsuri:
| GabrielaSandica a răspuns:

Intreaba-te daca e normal sa se comporte asa dupa o mica cearta. Eu ti as sugera sa ti vezi de viata ta, daca te iubeste te cauta :P

http://www.avonbrosura.ro/gabrielasandica

| neutrino a răspuns:

O relatie are si sfarsit chiar daca esti aici sau esti in Italia iar distanta accelereaza acest sfarsit. Nu putem avea pretentia sa fim asteptati. Cel mult ne putem dori ca acest lucru sa se intample. Esti tanara, frumoasa, sterge-te la ochi si mergi mai departe inainte.