| Kitty3D a întrebat:

Deci am fost intr-o tabara crestina si m-am indragostit de un baiat.[sincer nu imi vine sa cred deoarece in primele 2 zile nu imi placea sub nici o forma! iar a 3 a zi s-a schimbat totul.] pur si simplu nu stiu ce sa fac ma gandesc ca in zius in care l-am cunoscut in tabara a fost ciudat ne urcam ca pe un fel de deal si plouase si era alunecos [ cautam semnal laughing ] in final nu am gasit si la coborare am dat peste o panta mai abrupta era sa pic dar m-am prins de o frunza iar el a venit si m-a prins si mana mea era dupa gatul lui si capul pe umarul lui era ca un fel de imbratisare... nu simtisem nimic pana atunci pentru acel baiat. In aceeasi zi ne-a povestit despre iubiti, relatii si casatorie. Mi s-a parut foarte ciudat sa fie lectia tocmai in aceeasi zi cu ceea ce s-a intamplat si in general tot ce facem eu in aceeasi zi sau a 2 a zi ne povestea despre ceea ce mi se intampla.
Cam dupa 2 zile am vorbit cu el si m-a intrebat cf daca imi place in tabara am zis da dupa m-a intrebat daca mai vin si am zis da tu? si cica laughing da daca vi si tu. [ m-am simtit foarte prost deoarece el este de alta religie si ei ai voie la o anumita varsta sa aiba prietene, sa se sarute etc. ).
Oricum in final cand ma gandesc la el nu stiu numai pot sa respir si imi piere pofta de mancare chiar nu stiu ce sa fac help. sad FUNDA SI VOTURI BUNE.

6 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Si eu am facut-o pe una sa moară de foame de indragostită ce era. laughing)))))))

| stweety10 a răspuns:

Pai alea sunt simptomele dragostei big grin, e normal sa simti asta. Nu e de condamnat ca te`ai indragostit, inima nu tine cont de religie, de varsta etc. Dar nu cred ca nu are voie sa aiba o prietena din cauza religiei pana la o anumita varsta, probabil ca sunt parintii prea stricti si de aia zici asta. Dar nu faceti nimic rau, dragostea nu e un pacat. Nu ai de ce sa iti faci griji, pana la urma e doar o relatie, daca o fi sa fie ceva mai serios ca si o casatorie va puneti de acord si te convertesti tu la religia lui sau el la a ta daca se poate.

| Kitty3D explică:

Am uitat sa spun ca sunt cam dezamagita ca intr-o tabara ca asta eu a trebuit sa ma indragostesc. [ asa ca va rog nu ma criticati pentru ca stiu ca am gresit ].

| Kitty3D explică:

El este un fel de penticostal babtist. iar eu ortodoxa. :-s.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ajut eu, iti dai 8 pumni in stomac si sa vezi cum iti revine pofta de mancare si scapi de el. "Funda?"

| AndrewThinks a răspuns:

E destul de normal sa nu mai ai pofta de mancare din cauza (Cred eu) emotiei vrei sa vorbesti cu el vrei sa fie aproape de tine si nu ai specificat ce religie e el si tu ce religie esti nu ai de ce sa tii cont de religie dar totusi cam. naspa. sa nu puteti fi impreuna din cauza religiei lui. Incearca sa afli mai multe despre el sa fiti siguri ca va doriti unul pe altul dar cred ca va iubiti mult. Suces nu prea stiu sa iti spun prea multe.