| Anonim340 a întrebat:

Deci am iesit cu un baiat ce ma place extrem de mult si ne-am pus de acord ca ne placem etc si asa am iesit. El nu vrea sex. E cu 2 ani mai mare, ma place de cand ne cunoastem, adica de 2 ani laughing dupa ce am mers la intalnire, dupa cateva zile, el mi-a trimis mesaj sa imi zica ca e mai bine sa ramanem prieteni. Dar faza e ca el ma imbratiseaza si ma saruta, chiar si de fata cu prietenii. Facem aceeasi activitate impreuna. Si nu mai stiu ce sa cred. Nu ii pasa de greutate, inaltime sau varsta, ba chiar a renuntat la fumat pentru mine

6 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Vorbește cu el și află de ce vrea asta.

| Emilian65 a răspuns:

Inseamna ca este un baiat care te respecta pe tine ca iubita si pe el insasi. Asteapta sa-ti dea el OK cand sa faceti sex.

| Ankesenamon a răspuns:

Hihi, e un fel de 2 feluri..lasa l sa vedem pana unde merge, si dupa un timp ii zici "spune mi si mie cum stam pentru ca m ai bagat in ceata de tot.(iti expui sentimentele tale) lamureste ma si pe mine, te rog, ne ai face o favoare la amandoi"

| LoveSleep a răspuns (pentru Ankesenamon):

Îi ceri prea mult, practic, e imposibil pentru ea să înțeleagă și să rețină ce-ai zis tu acolo.

| Ankesenamon a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu vad de ce i ar fi imposibil

| Largeanu_Ioana_1991 a răspuns:

Mi se pare dragut ca face sacrificii pentru tine...dar cel mai bine cred ca ar fi sa vorbesti cu el si sa clarificati lucrurile!happy