| Mariiuta a întrebat:

Buna TPU deci am nevoie de niste pareri. Anul trecut prin noiembrie am inceput sa vorbesc cu un băiat care iniţial mi-a fost coleg de munca la o sera in Belgia, in timpul contractului noi nici nu ne salutam. Bun am vorbit decembrie, ianuarie zi de zi. In februarie am inceput sa fim mai mult decat niste prieteni buni, totul bine si frumos treaba a mers din ce in ce mai bine ne vedeam, am petrecut pastele împreună, in luna iunie ne-a chemat la contract pe amandoi la o diferenta de o săptămână(asta a fost norocul nostru) aici totul a fost foarte frumos ne-am mai certat da foarte puţin si motive minore, ne iubim foarte mult insa munca e pe sfârsite si normal trebuia sa plecam in România, fusese vorba sa ramanem amandoi aici daca ne gasim altceva de munca. Problema este ca el nu si-a găsit ceva de munca eu am gasit un loc de munca bun cu acte (la curăţenie)si se pare ca el va pleca si eu voi ramane. Un sfat va rog ce se va alege de noi? Exista vreo sansa la distanta si poate se iveste ceva pe parscurs? eu odata ce am semnat contractul un an nu am voie in Romania. Imi e frica ca nu o sa se aleaga nimic si poate altii cred ca sunt egoista sau ceva de genu ca rămân si el pleaca... Sa avem amandoi de munca aici. asta era o sansa pentru viitorul nostru. In Romania am lucrat da e foarte greu nu strangi nimic si sansa care am primit-o eu nu multe o au. Ce e de facut? Va rog niste sfaturi.Voi ce ati face? Eu am 20 de ani el 25.

Răspuns Câştigător
| ficusdegradina a răspuns:

Tu nu ai treaba cu ce cred alti despre tine. Tu ai nevoie sa nu mori de foame acum. Alegerea ta ramane sa muncesti. Daca el tine la tine mult, va face pe dracu in patru sa ramana alaturi de tine, sa nu te uite si sa nu se incurce cu altele SAU/SI sa gaseasca ceva de munca in Belgia. Daca tu ti la el, vei face pe dracu in patru sa nu pierzi legatura, sa nu te incurci cu altii SAU/SI sa il ajuti sa gaseasca ceva de munca. Da, e posibil sa nu tina asa mult la tine sau sa nu fie dispus sa sacrifice atat. Da, e posibil sa se distanteze de tine. Si da, e posibil si sa ramana alaturi de tine cat de mult posibil.

2 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

Odata ce ajungi acolo incearca sa intrebi daca ar putea veni si prietenul tau sa faca curatenie, poate se iveste o oportunitate si pentru el. Daca esti angajata il poti ajuta asa, altfel, doar el sa se intereseze. Ce salariu ti se ofera?

| NRazvan a răspuns:

Solutia este sa-si gaseasca si el de munca. Niciodata nu am crezut in relatiile la distanta, nu tin.Imi pare rau dar asta este cruntul adevar. P.S. Ai 20 de ani, singura n-o sa mori pe pamantul asta big grin