Tu nu ai treaba cu ce cred alti despre tine. Tu ai nevoie sa nu mori de foame acum. Alegerea ta ramane sa muncesti. Daca el tine la tine mult, va face pe dracu in patru sa ramana alaturi de tine, sa nu te uite si sa nu se incurce cu altele SAU/SI sa gaseasca ceva de munca in Belgia. Daca tu ti la el, vei face pe dracu in patru sa nu pierzi legatura, sa nu te incurci cu altii SAU/SI sa il ajuti sa gaseasca ceva de munca. Da, e posibil sa nu tina asa mult la tine sau sa nu fie dispus sa sacrifice atat. Da, e posibil sa se distanteze de tine. Si da, e posibil si sa ramana alaturi de tine cat de mult posibil.
Odata ce ajungi acolo incearca sa intrebi daca ar putea veni si prietenul tau sa faca curatenie, poate se iveste o oportunitate si pentru el. Daca esti angajata il poti ajuta asa, altfel, doar el sa se intereseze. Ce salariu ti se ofera?
Solutia este sa-si gaseasca si el de munca. Niciodata nu am crezut in relatiile la distanta, nu tin.Imi pare rau dar asta este cruntul adevar. P.S. Ai 20 de ani, singura n-o sa mori pe pamantul asta