Deci hmmmmmm, daca zici ca scurgeri dar foarte rare nu cred sa fi insarcinata, o data ce ramai o sa ai scurgeri si destul de dese.si vreau sa te rog sa folosesti NEAPARAT prezervativ din mai multe motive. daca esti ingrijorata du-te si fa un test de sarcina fara sa spui "mi-e frica "si chestii de genul asta.si gadeste-te ca o sarcina poate aparea si fara sa ai vreo simptoma, asta depinde de la organism la organism.asa ca TEST DE SARCINA.
Umm, se poate sa fi insarcinata, la unele cabinete se dau gratuit teste, asa ca ia si fa si tu unul.
La 14 ani sa fii insarcinata deja cam nasol, dar oricum nu ai fi prima.
Esti sucita rau de tot, tu stii ce vrei sau pui intrebari la misto?
http://www.tpu.ro/......ce-sa-fie/
Poate fi o raceala, dar poate fi si o sarcina. Testul nu iese pozitiv chiar din primele zile de intarziere. Mai asteapta vreo doua zile, repeta testul de sarcina din urina de dimineata si apoi, indiferent de rezultat, du-te la ginecolog
Mai intai,fa un simplu test de sarcina,desi, nu cred ca esti insarcinata.
Pe urma, gandeste-te.Ai facut vreo dieta,te-ai obosit cu ceva,te-ai amarat,te-ai stresat? Posibil sa ai o dereglare hormonala de toata frumusetea...
La fel,poti avea si o raceala puternica,vezi,motive sunt multe si aici noi mergem pe orbecaite,presupuneri facem!
Adevarul este ca cel mai corect este sa mergi la un medic ginecolog,el va sti sa-ti spuna exact ce e cu tine,deja au trecut doua luni de la ultimul ciclu,cam intarzii.
Sfatul meu este sa-ti faci un test de sarcina si, apoi, sa discuti cu mama ta si sa mergeti la un medic ginecolog.
Ai grija de tine.
Sanatate si ai grija!
Bananacantareata87 întreabă: