Daca zice ca tine la tine ar trebui sa ai incredere in el dar daca te bate la cap cu asta mai bine il faci sa mai astepte ceva timp ca sa vezi daca intr-adevar te iubeste sau vrea sa-si atinga doar scopul. Funda?
Cati ani ai? Conteaza foarte mult asta. Daca ai sub 15-16 ani si esti cu el de doar cateva luni si nu 1 an sau mai mult eu zic sa mai astepti.In felul acesta ii probezi dragostea si te feresti pe tine de toate problemele pe care le poti intampina odata cu inceperea vietii sexuale.Nu il refuza categoric, spune-i doar ca nu esti inca pregatita si ca mai ai nevoie de putin timp. Observa-i atitudinea dupa ce ii spui si iti vei da seama daca te iubeste sau nu si daca merita sau nu sa faci asta.
Depide cati ani ai... Daca ai sub 16 ani te sfatuiesc sa --nu. Spune-i sa aiba rabdare. Sa nu te mai preseze atat si daca te iubeste sa te astepte pana cand vei fii pregatita. Dar daca nu te simti pregatita nu o fa.
Eu zic sa mai astepti pentru ca toti baietii cand vor sa faca sex zic "vai ce te iubesc","vai ce tin la tine","putem astepta" dar trebuie sa vezi din fapte, ca la vorbe oricine se pricepe cand vrea sa obtina un lucru.Vezi daca e adevarat ce spune sau daca o spune doar ca sa te convinga sa o faci cat mai curand.
Sincer nu prea conteaza cati ani ai daca tu vrei sa faci asta cu el dar trebuie sa te gandesti daca o faci pentru ca asta vrei tu sau pentru ca asta vrea el si trebuie sa o faci pentru tine nu pentru el asteapta pana cand esti sigura. sper ca a fost de ajutor raspunsul meu.