anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci am o problema cu o fata si nu vreau sa o supar, deci mi-am dat seama ca ma place, eu ieseam cu ea doar pentru ca ma plictiseam cu acasa, (Iesam cu ea si cand aveam prietena) nu aveam de gand sa fiu impreuna cu ea, (e suta la suta ca ma place), in fine, mie nu imi e neaparat ca nu imi place de ea, doar ca imi place mai mult sa iesim, la un suc, in club, etc... fara sa fie dragoste sau lucuri de genu intre noi, in caz ca ea va face primul pas, sa imi spuna pe fata ca ii place de mine, ce ar trebui sa ii spun in asa fel incat sa nu se supere? Desi stiu ca e cam greu, dar nu cred ca imposibil, m-am gandit sa ii spun ca nu vreau sa stric o relatie asa frumoasa de prietenie (un fel de vrajeala, pentru ca nu suntem asa apropiati incat sa o consider o prietena f buna) Principalul motiv pentru care nu vreau sa fiu impreuna cu ea, in special cu fetele in perioada asta, pentru ca mi-am dat seama ca nu sunt serios in relatii, adica, IMI PLACE sa ies cu fete in oras, sa cheltui bani cu ele, sau mici distractii dar nimic mai mult, nu vreau o relatie lunga, pentru ca recunosc ca nu pot sa raman intr-o asemenea relatie, ma plictisesc repede si moare interesul pentru fata respectiva, lucru care duce la o indispunere pentru fata si nu vreau asta, nu vreau sa fie vreo fata suparata din cauza mea, pur si simplu, mai bine consider si accept sa nu am relatii de lunga durata, dar dupa ce ne despartim sa nu fie suparata, sa nu planga, etc... Ce considerati ca ar fi bine sa ii spun? Fara a o afecta tare? Pentru ca stiu ca pentru unele fete, in special cele mai introvertite, sunt predispuse la suparari din motive de genu, va rog un sfat!

3 răspunsuri:
| mucificatorul201 a răspuns:

Spune-i "si eu te plac dar nu pot simti o relatie stabila intre noi doi si intr-o zi din viitorul apropiat se va destrama si o sa cadem amandoi intr-o prapastie incorigibila si o sa suferim amandoi de aceasta actiune si nu vreau ca acest lucru sa se intample, scuze ca sunt atat de incomprehensibil dar pe scurt imi este frica de actiunile mele negative pentru asa presupusa relatie mai apropiata"
Daca spui asta nu doar ca te va intelege dar va si cauta un dictionar
Bafta

| anonim_4396 explică (pentru mucificatorul201):

laughing))) Ești genial fratello, cred ca de ii spui așa ceva la vreo fata umbla cu DEX-ul dupa ea in poșeta când mai iese cu un baiat laughing)