| KykyJ a întrebat:

Deci, Am o problema. Sunt cu un baiat de o luna, dar ne certam mereu straight face adica el se supara din tot felul de prostii gen : nu i-am raspuns la un mesaj. si se ajunge la cearta straight face. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Se mai merita sa fiu cu el daca ne certam din doua in doua Zile? Daca ii zic sa nu mai se supere din orice imi zice " a acum tot eu sunt de vina raised eyebrows " si.straight face nu stiu ce sa ii zic. Vreau un sfat sad Thx

Răspuns Câştigător
| mAReEe a răspuns:

Fata baiatul are mari problemalaughing Adica a vrut sa fitzy impreuna si acum face fite? probabil ca crede ca nu il mai ubesti sau poate ca s-a plictisit de relatia voastra, mai exista si de-astia deshy ar trebui sa-l pocnesti de sa nu mai stie km il cheama... in fine ideea e ca ar trebui sa-l iei la o discutie si spune-i ce te deranjeaza asa va vedea ca ai tupeu, dar sa fiu sincera, parerea meah e ca baiatu' ala nu te meritasad fa cum vrei... dar ai grija sa nu te lasi calcata in picioare si nu iti cere scuze numai daca chiar de vin a ta)

2 răspunsuri:
| GyeBaek a răspuns:

Pai zi si tu ca vrei o relatie in cere sa nu va certati.

| AngoOra a răspuns:

Da-l in msa ca nu te merita laughing
da-i papucii
spune-i ca ori te porti asa cum ar trebui, ori pa-pa big grin