15! De ce?
15,de ce?
Parerea mea e ca esti o depravata... in primul rand, nu ai 15 ani spre 16 deci probabil ai facut sex pe la 13-14 ani... nu imi spune tu mie ca o fata in clasa a 7-a are aproape 16 ani.
O fata in clasa a 7-a? Nu sun in clasa a 7-a! :O Nici macar nu am mentionat varsta daca vrei sa stii. Sunt in clasa a 10, iubitul meu e mai mic ca mine. -.- Data viitoare as prefera sa taci.
Fata ) esti dusa. uita-te pe celelate intrebari puse de tine. ziceai ca esti in clasa a 7-a si ai simulari.
Daca am pus intrebarile nu inseamna ca era vorba despre mine.
O verisoara de-a mea mi-a zis ca ea nu stie cum se calculeaza si am vazut ca s-a schimbat...si nu stiam cum sa ii caculez! Si nu dai simulari in clasa a -7-a istetule, vezziti de borsul tau ca nu ai nici o dovada ca zic minciuni . Pana atunci informeaza-te pentru ce e acest site, nu e pentru jigniri sau dat cu parerea! Aici dai sfaturi daca stii, daca nu ai face mai bin sa taci. Cine esti tu sa ma jignesti?! Nu-s mama ta sa iti suport crizele.
Se pare ca nu iti dai seama ca efectiv se foloseste de tine.Este tipul de persoana fara discernamant in tot ceea ce face. Iar din ceea ce scrii in final se poate trage concluzia ca este un tip increzut dar gelos care te considera un bun al lui, nimic mai mult.Scapa de el daca doresti sa ai o viata normala.
Uneori se comporta si frumos cu mine...cum spuneam e faza cu virginitatea.
Pentru ca ii permiti! Tu chiar nu iti dai seama ca esti manipulata de baiatul asta? Nu am fost niciodată de acord cu genul asta de relatie in care baiatul se crede superior fetei si ii spune ce sa faca, cu cine sa iasa, ce nu are voie sa faca, intr-un cuvant ii dicteaza viata. Cine se crede?! Vad din ce in ce mai multe cazuri din-astea si nu mi se pare corect. Eu daca eram in locul tau ii faceam vant de mult si te sfatuiesc si pe tine sa faci acelasi lucru, inainte sa o faca el. Oo da, era sa uit: Fa-o cu stil!
M-am gandit la aceasta faza dar e vorba ca parintii stiu deja, mi-am inceput viata sexuala cu el si ma gandesc ce o sa zica urmatorul meu iubit despre "a fi al 2-lea". Faza e ca si tin la el, am trecut prin multe. Gandeam si eu asa...
Crede-ma, faptul e consumat. Se vede ca baiatul asta nu tine la tine asa cum ar trebui. Nu merita sa mai stai cu el si legat de treaba cu parintii tai, poti sa le spui ca s-a apucat de jocuri de noroc si ca s-a prostit, ca a devenit un neserios si ca a inceput sa se comporte urat cu tine. Stiu ca e greu, dar mai bine e sa te desparti de el. Se vede ca si-a schimbat radical comportamentul si cine stie daca el nu te inseala deja si planuieste sa se desparta de tine. Imi pare rau dar nu merita...
Imi pare rau sa te anunt, dar a inceput sa se foloseasca de tine. 2 ani de zile falsi se pare!
Plus de asta 15 ani? Hai 17-18 sa mearga treaba, dar 15?!
Daca avea gramul ala de respect nu ar fi trebuit sa sre atinga de tine asa.
Eu vorbesc din experienta.
Sfatul meu e ori sa-i bagi mintile in cap cu o discutie calma prin care sa-si vada propriile greseli si sa le dezbateti impreuna ori îi dai papuceii pufosi acelui ingamfat si il lasi in plata Domnului.
Ai grija de tine.
Asa vi se intampla la cele care nu ganditi deloc si va mai incepeti si viata sexuala la 14 ani.
Am 15, in mai implinez 16!
Si dragul meu, spre deosebire de tine se pare ca gandesc mai mult! Am cerut un sfat nu sa incepi sa ma blamezi. Si uite, dragule "In Romania varsta legala de la care o persoana poate avea relatii sexuale este de 15 ani (conf art 218 Cod Penal) "! Informeaza-te!