anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema...sunt impreuna cu un baiat de aproape 2 ani, toate au fost frumoase pana cand a inceput liceul.
1 De cand e la liceu a inceput sa joace la jocuri de noroc.mi-a promis ca inceteaza si nu a facut nimic cu asta decat ca a inceput sa puna pe ascuns si sa ma minta.
2 Nu mai are deloc timp pentru mine si sa fim sinceri nu se omoara cu treaba sau invatatul! oh go on
3 Imi promite des lucruri dar nu se mai tine de ele, dupa ce imi promit ceva imi zice ca el nu promit niciodata.
4 El mereu face ce vrea...in schimb eu daca vreau sa ma ingrijesc sau sa ies cu prietenii se supara si gaseste defecte tuturor prietenilor mei!
5 Odata s-a trezit foare tarziu, pe la 1 m-a sunat m-a intrebat ce mai fac si mi-a zis ca vrea sa se duca la meci si dupa meci sa iasa cu prietenii afara si mi-a promis ca dupa ce vine de afara o sa vorbeasca cu mine pentru ca azi nu are treaba si se plictiseste! Eu bineinteles am zis " Vorbesti cum faci tu mereu cu mine? Adica promiti si dupa ma suni ca faci alta treaba? "
Si desigur, asa a fost! De la meci iesire cu baietii a decurs bine mersi pana la ora 8:30, de la ora 1:30! Ajunse acasa..pe la 9:30 ma sunse ca venise maicasa dupa el si ca vrea sa vorbim. Eram nervoasa, suparata si ma simteam data la oparte.Am inceput sa ma comport distant cu el si a observat, m-a intrebat de ce sunt asa cu el ca nu mi-a gresit cu nimic!:O I-am zis " Adevarat, nu mi-ai gresit mie cu nimic, nu suntem casatoriti ca sa ma suni sau sa imi dai mesaj la fiecare pas dar puteai sa zici si tu ca mai stai pe afara sa stiu daca nu te-a lovit o masina pe drum! Tie nu iti convine cand ies cu o fata afara o ora, dapai atata timp!"S-a suparat si s-a culcat...a 2 zi am zis sa fac la fel ca el dar eu in schimb sa stau o ora (doar cu gandul daca intelegeti) si el a zis " nu e nici o problema..azi si asa ieseam si eu afara " si eu am zis " daca asa ne vedem? Pot amana iesire cu prietena" si el a zis " Nu am motive sa ma vad cu tine, poate dupa ".
6. Am mers la el intr-o alta zi, A fost ok, ne-am distrat si dupa atata timp mi-am inceput viata sexuala cu el...fiind virgina a fost primul. Dupa ce a plecat de la mine s-a dus acasa a zis ca vrea sa se uite la un film... dupa 4 ore de "film" m-a snat si m-a intrebat daca vreau sa dormim pentru ca el este obosit, nu am avut chef sa ma cert si am i-am zis noapte buna.
Se comporta distant cu mine, nu mai are timp...de cand a inceput liceul imi zice ca toate se dau la el, toate il ating..si alte chestii. Ceea ce stiu ca e adevarat pentru ca ma interesez si in plus el nu e uratel! straight face Problema e ca el nu imi da voie nici sa ma ingrijesc dapai sa ies afara, pe cand el poate sta si 10 ore afara! Si in plus nu imi mai acorda atentie decat cand vrea sa facem sex..ca dragoste nu se pune..nustiu ce sa mai fac! De ce se comporta asa cu mine?

15 răspunsuri:
| AndySchleck a răspuns:

Parerea mea e ca esti o depravata... in primul rand, nu ai 15 ani spre 16 deci probabil ai facut sex pe la 13-14 ani... nu imi spune tu mie ca o fata in clasa a 7-a are aproape 16 ani.

| andreea678585 a răspuns (pentru AndySchleck):

O fata in clasa a 7-a? Nu sun in clasa a 7-a! :O Nici macar nu am mentionat varsta daca vrei sa stii. Sunt in clasa a 10, iubitul meu e mai mic ca mine. -.- Data viitoare as prefera sa taci.

| AndySchleck a răspuns (pentru andreea678585):

Fata laughing) esti dusa. uita-te pe celelate intrebari puse de tine. ziceai ca esti in clasa a 7-a si ai simulari.

| andreea678585 a răspuns (pentru AndySchleck):

Daca am pus intrebarile nu inseamna ca era vorba despre mine.
O verisoara de-a mea mi-a zis ca ea nu stie cum se calculeaza si am vazut ca s-a schimbat...si nu stiam cum sa ii caculez! Si nu dai simulari in clasa a -7-a istetule, vezziti de borsul tau ca nu ai nici o dovada ca zic minciuni laughing. Pana atunci informeaza-te pentru ce e acest site, nu e pentru jigniri sau dat cu parerea! Aici dai sfaturi daca stii, daca nu ai face mai bin sa taci. Cine esti tu sa ma jignesti?! Nu-s mama ta sa iti suport crizele.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca nu iti dai seama ca efectiv se foloseste de tine.Este tipul de persoana fara discernamant in tot ceea ce face. Iar din ceea ce scrii in final se poate trage concluzia ca este un tip increzut dar gelos care te considera un bun al lui, nimic mai mult.Scapa de el daca doresti sa ai o viata normala.

| andreea678585 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Uneori se comporta si frumos cu mine...cum spuneam e faza cu virginitatea. sad

| Iyulia3712 a răspuns:

Pentru ca ii permiti! Tu chiar nu iti dai seama ca esti manipulata de baiatul asta? Nu am fost niciodată de acord cu genul asta de relatie in care baiatul se crede superior fetei si ii spune ce sa faca, cu cine sa iasa, ce nu are voie sa faca, intr-un cuvant ii dicteaza viata. Cine se crede?! Vad din ce in ce mai multe cazuri din-astea si nu mi se pare corect. Eu daca eram in locul tau ii faceam vant de mult si te sfatuiesc si pe tine sa faci acelasi lucru, inainte sa o faca el. Oo da, era sa uit: Fa-o cu stil!winking

| andreea678585 a răspuns (pentru Iyulia3712):

M-am gandit la aceasta faza dar e vorba ca parintii stiu deja, mi-am inceput viata sexuala cu el si ma gandesc ce o sa zica urmatorul meu iubit despre "a fi al 2-lea". Faza e ca si tin la el, am trecut prin multe. Gandeam si eu asa...sad

| Iyulia3712 a răspuns (pentru andreea678585):

Crede-ma, faptul e consumat. Se vede ca baiatul asta nu tine la tine asa cum ar trebui. Nu merita sa mai stai cu el si legat de treaba cu parintii tai, poti sa le spui ca s-a apucat de jocuri de noroc si ca s-a prostit, ca a devenit un neserios si ca a inceput sa se comporte urat cu tine. Stiu ca e greu, dar mai bine e sa te desparti de el. Se vede ca si-a schimbat radical comportamentul si cine stie daca el nu te inseala deja si planuieste sa se desparta de tine. Imi pare rau dar nu merita... sad

| Ceva123 a răspuns:

Imi pare rau sa te anunt, dar a inceput sa se foloseasca de tine. 2 ani de zile falsi se pare!
Plus de asta 15 ani? Hai 17-18 sa mearga treaba, dar 15?!
Daca avea gramul ala de respect nu ar fi trebuit sa sre atinga de tine asa.
Eu vorbesc din experienta.
Sfatul meu e ori sa-i bagi mintile in cap cu o discutie calma prin care sa-si vada propriile greseli si sa le dezbateti impreuna ori îi dai papuceii pufosi acelui ingamfat si il lasi in plata Domnului.
Ai grija de tine.

| Valy9999 a răspuns:

Asa vi se intampla la cele care nu ganditi deloc si va mai incepeti si viata sexuala la 14 ani.

| andreea678585 a răspuns (pentru Valy9999):

Am 15, in mai implinez 16!
Si dragul meu, spre deosebire de tine se pare ca gandesc mai mult! Am cerut un sfat nu sa incepi sa ma blamezi.happy Si uite, dragule "In Romania varsta legala de la care o persoana poate avea relatii sexuale este de 15 ani (conf art 218 Cod Penal) "! Informeaza-te!