Este evident ca s-ar supara ca te-ai dat drept alta persoana, ar fi bine sa nu ii spui pentru ca mai rau ai inrautati situatia si te-ar mai considera si prefacuta, stiu ca iti place de el si iti e greu dar nu poti obliga pe nimeni sa te placa.si nici nu trebuie sa te schimbi pentru o anumita persoana pur si simplu nu exista o compatibilitate intre voi, te sfatuiesc sa iti gasestti pe altul care o sa te placa, si ca o paranteza e valabil si pentru celelalte fete sa nu incerce sa insiste pentru un baiat daca el nu simte nimic, o sa se ajunga in situatia in care o sa stea doar pentru a isi satisface nevoile dupa care va gasi pe alta! sper sa iti fie de folos ce ti-am scris
Buna scumpo.mda.eu zic ca se va supara foarte tare. pune-te in locul lui.sunt sigura ca si tu te-ai supara.eu nu te judec, nu ai facut ceva rau.asa suntem noi fetele chiar daca de multe ori stim ca nu are nici un rost. Daca el nu te place, asta e, nu ai ce sa faci.baieti mai exista.gandeste-te ca el nu te merita si uita-l, nu are rost.cat despre id eu zic sa incetezi pentru ca iti faci rau singura, dar nu-i zice ca esti tu. sper ca te-am ajutat.te pup
Pai na un pic sa enerva da nici exagerat, dar va vedea ce fel de persoana esti si ca nu aspectul conteaza...conteaza ce ai in tine cu adevarat...imi dai funda?
Imi pare rau sa te contrazic dar in niciun caz nu va zice "ia uite cum era fata asta ce suflet bun are si eu o credeam altfel" nu.ba avand in vedere ca s-a dat alta persoana clar ca ii va scadea si mai mult din incredere si o va considera o prefacuta
Probabil ca da. Dar daca el nu te place nu inteleg de ce ai mai insistat.Sunt o gramada de baieti in lumea asta. Lasa-l pe el ce Dumnezeu? Nu te injosi atat de mult sa stai dupa fundul lui
Depinde de baiat. Poate sa se supere sau poate ca si el te place si o sa treaca peste asta.