| xOreo a întrebat:

happy deci am sa incep cu inceputul, mie demult imi place de un baiat si am aflat ca nu ma considera draguta si ca nu-i plac. Eu mi-am facut un id cu alt nume si cu alta poza, am vorbit mult si bine a zis ca "sunt" frumoasa si ca ma crede inteligenta, fara fite. Acum daca el si-ar da seama ca eu sunt cea care s-a dat drept fata aceea, oare s-ar enerva pe mine? :-s. Multumesc mult pentru cei care m-au ajutat ii voi da funda celui care dupa parerea mea a raspuns bine si la ceilalti voturi happy.

4 răspunsuri:
| oanard174 a răspuns:

Pai eu una cred ca s-ar supara putin pentru ca na te-ai dat drept alta persoana, dar daca o sa fie asa ii spui ca vroiai sa stii ce parere are despre tine si atat.

| ComatoseWine a răspuns:

Baietii spun mai mereu fetelor cu care fac cunostinta ca sunt dragute si altele pana incep sa le cunoasca ca sa-si formeze o parere.Ne place flirtul. Daca mai vorbesti mult cu el poate va descoperi ca esti enervanta(cum te considera el in realitate). Doar nu voiai sa ii zica unei fete pe care nu o stie ca nu o considera draguta?!

| lifegame a răspuns:

Exact asta am facut si eu acum 2 ani. in fine, eu am fost fraiera pentru ca am facut asta exact cand incepuse sa ma placa... eu atunci am stricat totul. poate aveam sanse sa fim impreuna daca nu faceam asta.
Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui, dar pe ocolite. si nu il stresa sau altceva. oricum. atata timp cat te-a placaut pe " tine", iar pe tine nu. mi se pare ca baiatul este cam superficial.dar din moment ce tie iti place. succes!

| katalynutza a răspuns:

Eu cred ca s-ar supara putin.dar tu ii vei explica ca ai facut acel gest pentru-ca iti place de el...dar el probabil a spus acele lucruri pentru-ca nu te "cunoaste" personal! succes!