Daca esti sigura de asta ar trebui sa faci tu primul pas. Daca te priveste cu siguranta are un anumit interes...
Cand il privesti inapoi isi retrage privirea? Daca da atunci te place e doar timid... Daca nu e posibil sa te si placa, depinde mult de expresia fetei. Baietii timizi sunt putin ciudatei, dar se implica foarte mult.
Ca sa intri in vorba cu el, fara sa il faci sa se simta inconfortabil si sa te lamuresti cei cu ''privirea''' il poti aborda pe facebook sau faci rost de Id lui. Nu arati interes maxim din prima ca sa nu-l sperii, il lasi pe el sa te cucereasca. Puteti vorbi despre profesorii raii muzica filme la inceput ca sa va mai cunoasteti apoi, restul tine de cum decurge relatia. Daca te-am ajutat si mai vrei sfaturi de la mine imi poti trimite un mesaj. Miar face placere sa aud cum au decurs lucrurile. Mult succes:X!
Fetito dat-i seama baiatul asta te iubeste, si eu patesc la fel la fel deci cand am vazut intrebarea asta am gandeam la mine si la baiatul acela de care sunt indragostita. Incearca sa il tii de vorba, si vorbeste-i.