| s73f1 a întrebat:

Deci, am si eu o problema sad! Acum cateva saptamani, am cunoscut un baiat. Verisorul celui mai bun prieten al meu. Am vorbit doar pe mess dar deja mi-e ca un frate! Chestia e ca imi place de el... El mai are inca doua prietene bune, ca niste surori, si imi povestea ca una dintre ele i-a spus o data ca il iubeste si el i-a spus ca si el, dar doar ca o sora si ca nu ar putea fi impreuna pentru ca e ca si sora lui. Mie mi-e frica sa ii spun pentru ca ne punem prietenia in pericol...

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Va trebuii sa te gandesti bine inainte ce anume vrei de la el. Daca il iubesti atat de mult pentru a-ti pune in pericol o prietenie pentru catva timp de relatie. Gandeste-te bine ce vrei sa faci, ca sa nu regreti mai tarziu.
Succes!

| neutrino a răspuns:

Care prietenie o pui in pericol? Ai vazut cu ochii tai pe baiat?

| vuvu a răspuns:

Sa inteleg ca tie iti place baiatul asta mai mult decat un amic? Am trecut si eu prin asta. Daca si tu simti ca tine la tine mai mult decat ca o pr si iti da de inteles, tot ce trebuie sa faci este sa ii spui. Fa.ti curaj si spune-i cat mai repede! Dupa vei ramane cu regretul "Cum ar fi fost daca." Sper ca si sentimentele lui sa fie exact ca ale tale. Bafta scumpa:*!