| rozbombon a întrebat:

Deci am si eu o problema: Am 16 ani si am 1, 73 si imi plac foarte mult pantofii cu toc, inca de cand eram mica.
Problema este ca colegii de la mine din cls ma fac girafaoh go on si as vrea si eu sa port pantofi cu toc de 10:-s si nu stiu ce reactie vor avea..si mai ales cum voi arata, Ce credeti voi fi prea inalta..Mama merem imi spune ca as fi prea mare si asta ma cam descurajeaza.

Voi ce parere aveti? Funda!happy:*

14 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mare atentie! Cu cat e tocul mai inalt, cu atat mai tare va ingrosa gamba! Risti sa ajungi sa o ai cat mai dizgratioasa in raport cu restul corpului! Consulta mai bine un medic ortoped inainte! Dupa ce vei avea gambe groase si total inestetice, nu vei mai putea sa le "slabesti", ci doar sa fi tapata de bani, de smecheri sau retete care ar promite asa ceva!

| Amelya02 a răspuns:

Cu tocuri de 10 ai avea 1. 83 iar baietii nu sunt atat de inalti. Daca esti slaba clar nu iti va sta bine, ai parea foarte inalta, incearca sa te rezumi la un toc mai mic happy

| DeeaMarry a răspuns:

Vai, eu am 1, 70 la aproape 17 ani si ma consider micuta(mai ales pe langa prietenul meu de 1, 90hee hee) Chiar as fi vrut sa fiu mai inalta big grin. Momentan ma chinui cu tocuri de 12 cm pentru ca imi plac foarte mult, dar picioarele mele nu le prea accepta. As vrea tare mult sa pot merge normal pe ele si nu m-as considera deloc girafa.
Sa se simta ceilalti prost pentru ca sunt mici, nu tu pentru ca esti inalta! A fi inalta nu e deloc un defect, asa ca lasa-i pe cei invidiosi sa spuna ce vor. Nu te sfatuiesc insa sa porti pantofi cu tocuri de 10 cm la scoala... Pur si simplu nu da bine din punct de vedere moral.

| TrustStyle a răspuns:

Baietii sunt inalti crede-ma, de ce? am aproape 14 ani si am 1. 84 cam asa, stiu ca nu vor crede multi dar am un fost coleg care a implinit 14 ani si are 1. 91!
depinde pe cine gasesti:p

| KamyKaze666 a răspuns:

Daca arati bine nu conteaza ce zic ei mai ales daca o zic colegele o vor zice din ciuda findca observa ca esti sexy in tinuta aia
Nu te schimba dupa cum bate vantu'
Fi asa cum iti place
Simte-te bine in pielea ta happy

| valentino52 a răspuns:

Colegii poate vor comenta dar probabil baietii mai maturi vor fi incantati... doar ai inaltimea unui model

| Love4Music a răspuns:

Fa ce iti place. Dar nu te izola de colegii tai. Mai mergeti prin oras, film

| xBiiaM a răspuns:

Nu conteaza ce spun altii... Nu merita sa ii bagi in seama, trebuie sa fii TU. Fii doar naturala si vezi cum te simti tu mai bine. Dar nici chiar pantofi inalti de nu stiu cat... Pentru ca atunci chiar te va desconsidera lumea si iti vor spune toti ca esti o "pitipoanca". (fara suparare) :*

| Senaris a răspuns:

Nu pune botu' la tot ce zic retardatii aia. Veziti de viata ta, daca tu crezi ca arati bine, atunci poarta-i. Daca tie iti plac, poarta-i. Da-i naibii pe aia!

| alem a răspuns:

Nu imi vine sa cred :O:O:O... si eu am aceiasi problema doar ca eu am 15. Sunt in aceiasi situatie. Exact! Si eu imi doresc extraordinar de mult sa pot tocuri si de 10 si de 11 si de oricare dar... ma simt complexata ca sunt prea inalta. In + tocurile inalte nu fac bine deloc.Mama ta are dreptate! Ia si tu un toc de 2-3 cm si ai sa vezi ca esti ok happy! Dar tot nu imi vine sa cred ca am mai gasit e cineva ca mine. crredeam ca sunt singura

| rozbombon explică (pentru alem):

Hey imi dai id tau:*happysa mai vb?

| alem a răspuns (pentru rozbombon):

Ok
dar la privat. trimite-mi un mesaj

| rozbombon explică (pentru alem):

Pfa eu nu pot sa trm deoarece sunt membru junior si nu imi permite:-l..Incearca tu sa imi trm id prin mesaj privat!:*

| alem a răspuns (pentru rozbombon):

Murariualexandra@ymail.com