| Cristina45 a întrebat:

Buna TPU... deci azi dimineata am fumat o tigare inainte de ore si apoi una pe la 11 fara ceva si mi s-a facut rau... eu tind sa cred ca e de la tigare dar dc? ca nu pateam asa straight face

3 răspunsuri:
| Cristina45 explică:

Scuze ...am repetat intrebarea crezand ca prima nu sa publicat straight face

| BlueViP a răspuns:

Te-a afectat fumul, poate ai fumat pe stomacul gol si asta ti-a provocat aceasta stare. Incearca sa te lasi de tigari si vezi daca se schimba ceva.

| HaHaGirl a răspuns:

Buna si eu fumez am 19 aproape 20 de ani si fumez de la 18 am patit asa si dar eu am avut starea aia pentru ca-s gravida (poveste lunga)... poate ca ti-a fost rau de la altceva si ca sa-ti treaca senzatia aia ai fumat o tigara ...si mna ai tras concluzia asta dar daca fumezi de mai mult timp si nu ai mai avut asa ceva pana acum nu cred ca ar putea fi ceva acu' si daca e sa te lasi si reusesti sa-mi zici si mie ca si eu vreau sa nu mai fumez macar pe o perioada de cel putin 5 luni pentru ca eu sunt model si tigarile iti provoaca riduri si am de facut niste poe pentru play boy si as vrea sa raman impecabil ca acum nu sa ma trezesc cu nu stiu ce rid pe fata dar daca ma las ma ingras. oribil dar daca poti sa-mi zici si mie