anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci cand am CM ma patez noaptea fie ca dorm pe spate, fieca dorm pe burta, fie ca pe o parte. De obicei nu stateam pe loc noaptea, ci matot miscam dar in noaptea asta cum m-am culcat m-am si trezit, si tot m-am patat straight face
Pana la urma cum ar trebui sa dorm?

Fundaa love struck

Răspuns Câştigător
| PsyhoWoman a răspuns:

Nu pozitia este problematongue ..iti recomand always ultra night. sunt foarte lungi ..si nu te mai patezi sau foarte rar..eu de obicei noaptea imi pun unul din acela si pe margini mai pun 2 dinalea mici fara aripioare si subtiri alea de zi happy bafta :*

4 răspunsuri:
| Crocaa a răspuns:

In timpul noptii foloseste un absorbant mai lung si mai lat, te uiti pe pachet ca scrie sau intrebi pe cineva care se pricepe. Apoi, iti pui ceasul sa sune periodic (la 2 ore, 3 sau 4) te trezesti, mergi direct la baie si iti schimbi absorbantul.Asta e singura solutie.Si ai grija in timpul zilei sa nu faci efort mai ales daca stii ca iti vine tare, asta insemnand primele 2-3 zile.

| PsihinG a răspuns:

Problema nu este in ce pozitie dormi,
probabil la tine hemoragia este mai abundenta si atunci trebuie sa folosesti unul sau chiar doua absorbante in timpul noptii.
Exista absorbante pe categorii, in functie de hemoragie.

| PsiholoagaTa a răspuns:

Nu pozitii este de vina, iti recomand absorbante luni, sau doua luni puse una langa alta. Si eu patesc la fel. altfel nu ai sanse. succes! :*