Ceea ce nu inteleg eu e.ce nu ai scris bine? adica, "DianaScorpio" a zis sa inveti sa scrii. Nu inteleg cu ce ai gresit. Ma rog Ai tot respectul din partea mea pentru faza cu prietena ta, e normal sa-i spui tot ce se intampla, si mai ales ca e vorba despre prietenul ei! Ai facut foarte bine, cat despre el, spune-i o data ca era normal sa-i spui pentru ca ti-e cea mai buna prietena, daca nu intelege, ironia sortii. Bafta, si sper ca te-am ajutat :* >; d
Sa incerci sa ii explici baiatului motivul pentru care iai spus prietenei tale, adica pentru ca nu e drept ce a facut, si pentru ca o iubesti ca pe o sora iar el a ranito.
Poate intelege
Invata sa scrii in primul rand, in al doilea, explica-i clar motivul pestru care ai facut-o. Si da, daca poti, de ce sa nu te impaci cu el?
Si eu am o prietena foarte buna de 5 anii...Eu cred ca ai facut bine ca iai spus prietenei tale 2 prietene cu adevarat bune nu trebuie sa aiba secrete si e bine ca iai spus pentru ca dupa parerea mea ea ar trebui sa stie ca prietenu ei s-a dat la altcineva si nu ar trebui sa mai fie in preuna pentru ca cum s-a dat la tine asa va face baiatul si in continuare si cred ca prietena ta nu merita sa fie inselata.Ai facut bine ca iai spus acum o sa treaca peste mai usor!