anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, de o saptamana am dureri de burta tot mai fregvente si de cap.Mama mea spune ca s-ar putea sa imi vina primul ciclu, dar ei i-a venit in clasa a 7-a iar eu sunt abia in a 6-a.Sunt dezvoltata totusi. Ce credeti ca s'ar putea sa imi vina sau nu? Voi ce simptome ati avut?

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Nu prea conteaza cand i-a venit mamei tale, pentru ca asta depinde de cat de dezvoltata esti, o sa iti vina atunci cand organismul tau simte ca esti pregatita.
Se poate sa ai simptomele astea pentru ca urmeaza sa iti vina, acesta nu tine cont de varsta sau de clasa in care esti, vine pur si simplu cand te astepti mai putin.
Si, da, cam aceste simptome le avem toate inainte sa vina, ai grija, sa te imbraci bine sa nu te racesti ca s-ar putea sa ai fureri mai de burtica atunci cand iti va veniwinking

| harciog a răspuns:

I-a venit in clasa a 7-a dar a fost data de 6 ani la scoala iar tu, in mod sigur, ai fost data de 7 ani la scoala si deci cred ca ai placerea sa-ti vina la aceeasi virsta care i-a venit lui maica-ta.

| Foartesecret a răspuns:

Nu conteaza cand i-a venit ciclul mamei tale...Depinde doar de procesul de maturizare al organismului tau. De exemlu mamei mele i-a venit in clasa a 7-a si mie a 4a

| amy18 a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta i-a venit mamei tale. Tu si mama ta aveti organisme diferite. E foarte posibil sa iti vina deoarece acestea sunt simptomele. Si eu eram dezvoltata si mi-a venit ciclul acu 2 luni pentru prima oara si am 18 ani! Bafta si ai gr sa nu racesti