| Lol_7072 a întrebat:

:* Deci e o problema cu care toate fetele bine poate si baietii se confrunta... dragostea deci sa va spun eu ies in oras intr-o piata centrala ca sa zic asa unde sunt foarte multe persoane asa si cum ies eu akl pe jos sau cu rolele iese si un tip ffffff cute:X:X:X::X si am observat ca se uita ffff des la mine imi zembeste se apropie de mine ma rog. asa dar problema e ca nu ne cunoastem si in urmatoarele zile o sa rog un prieten sa ne faca cunostiinta. ma rog dar dupa ce ne cunoastem as vrea sa ne imprietenim ffff bine adica nu vreau sa facem cunostiinta si urmatoarea zi sa nu ma mai bage in seama adica daca ma place nu cred ca o sa ma uite si as vrea si eu niste sfaturi sa ma apropii de el si sa aflu daca ma place si poata sa iasa ceva ma >mult: da app lume am 15 ani asa ca nu imi spuneti ca sunt prea mik pentru o relatie ca am mai vazut din astea frustrated mersi:*

3 răspunsuri:
| qwerty21 a răspuns:

Hihilaughing
daca va impreteniti,(Daca faceti cunostinta)
dupa cateva replici bla-bla... ia-ti inima in dinti, si spune-i ca il placi(chiar daca inca nu e vorba de asa ceva.inca)
dupa reactie, o sa aflii raspunsul intrebarii tale

| Piticaaa a răspuns:

Of of! Nu ii spune ca il placi. Pur si simplu nu i-o arunca in fata. Il vei omorilaughing lasa-l sa isi dea seama singur.(trimite-i niste semnale) chestia asta e naturala, nu pot sa te invat. Cum zicea Mady... hmm nu stiu daca e o idee stralucita sa va cunoasteti DOAR pe mess. Vorbiti, intr-adevar, si acolo, dar duceti-va la plimbari, iesiti impreuna cu prietenii vostri pe afara... Nu apela la chestii copilaresti precum "fata, du-te si vezi daca ii place de mine. si daca se poate intreaba-l daca vrea sa fie cu mine". Nu! Asta incerc sa spun: cand vorbiti fata in fata poti sa ii intelegi sentimentele fata de tine. Sper ca te-am ajutat.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sfat prietenes: invata limba romana intai!