Este foarte periculos ea find cuminte ascultatoare etc va crede ca se duce sa se intalneasca ce el la el acasa(atata tot) dar ar putea sa o droghieze sa o violeze etc... eu spun sa no lasi spune-i sasi bage mintile in cap dar mai ales daca e prima iubire nu te va asculta absolut deloc si ia vazundul mai smechier crede cai va creia si ei o reputatie dar eu as spune sa nu se duca... s-ar putea intampla ceva rau
Sentimentele nu pot disparea, cel mult sa fie oprimate.Va inceta sa tina la individul respectiv abia atunci cand o va rani pe plan sentimental...ce sa-i faci, fiinta umana.Nu vrea niciodata sa invete din greselile celorlalti.
Fetele cuminti iubesc baietii rai! am mai lasat comenturi la intrebari de astea! nu ai ce sa-i faci! ea nu vede, nu aude, el e cel mai bun, o sa se culce cu el k asa-i legea, apoi se vaita la tine si u la noi k "a facut sex nu stiu cand, ultima data i-a venit nu stiu cand, ar putea fi insarcinata?" eu zic din start k da! el a chemat-o cu un scop, nu sa se uite la familia flinstons impreauna. e rau cand fetele ca ea cad prada genului asta de baieti! explica-i cat poti u de mult k ce face ea nu e bine! nu se poate lua mereu dupa el daca nu se supara si nu mai vb cu ea! vor aparea problemele din cauza lui: chiul de la scoala, note mici, impresii, si o fii rau. ai mare grija de ea si nu o lasa! fara sa stie are nevoie de ajutorul tau!
Ok, deci in primul rand eu cred ca aceea prietena esti tu, dar in fine...
Deci eu zic sa o lasi sa faca ce vrea, insa sunt de acord cu tine, e periculos sa mearga la un baiat acasa Dar daca i se intampla ceva e vina ei
Peii Incearca sa ii demonstrezi ca el nu e baiatu potrivit pentru ea. sau fa'o sa se ataseze de altcineva.
Degeaba ii spui tu ca nu e bine pana nu vede ea cum sta treaba nu ai ce sa ii faci deci las-o sa dea cu capul de pragul de sus si dupa o sa il vada si pe cel de jos
Buna! Trebuie sa ii explici clar prietenei tale ca nu ar fi bine sa se duca la el acasa fiindca s'ar putea intampla lucruri urate.Incearca sa ii zici ca ai facut o greseala cand i l'ai prezentat pe acest baiat si ca nu e de ea. Spune.i ca merita mai mult, nu un baiat care se drogheaza si nu o pretuieste.Esti alaturi de ea fiindca ai incercat sa faci sa uite prezentandau.i alt baiat. Daca esti cea mai buna prietena a ei spune-i ca nu vrei sa i se intample ceva rau si ca ai regreta daca ar pati ceva.
Sau daca nu merge ii poti spune ca o prietena e mai importanta decat un baiat.Baieti gasesti la orice colt de strada da prieteni adevarati mai rar. Daca nu intelege de vorba buna pune prietenia in joc.Bafta!
Nu,nu sunt eu. Serios, chiar nu sunt eu! Daca ai fi citit alte intrebari de-ale mele ai fi vazut ca eu deja am facut destule greseli si am invatat din ele. Chiar nu e vorba de mine aici. Oricum multumesc mult de raspuns!
Păi, părerea mea e că trebuie să fii alături de ea.chiar dacă o va durea şi în mod sigur te va durea şi pe tine să o vezi cum suferă, dar eu zic să o laşi să înveţe din propriile greşeli. Sper că te-am ajutat. Ceau şi baftă.