| idkpisi533 a întrebat:

Bună TPU, deci eram pe Imvu și am rămas numai eu cu un băiat si cu bff-ul lui (tot băiat), bff-ul lui plecase iar el începuse să vorbească cu mine, am stat cu el de la 12:00 seara pana la 05:00 dimineața, era foarte de treabă, mereu îmi scria, el îmi dădea invite în room-uri, ne avem pe Instagram și pe WhatsApp, iar într-o zi m-a invitat la un room, iar o fata se tot băgase în seamă cu el, iar eu ma simțeam, oarecum în plus. Iar el m-a invitat într-un room separat, numai noi doi și mă întrebase ce am pățit, iar eu am negat bineînțeles pentru că nu îi puteam zice ca, oarecum sunt geloasă că fata aceea într-un mare fel s-a dat la el (era de o vârstă cu el), iar eu i-am spus că mă doare capul și de atunci cam am impresia că și el mă place, dar totuși eu nu am curajul să-i spun.

Răspuns Câştigător
| Biancaaaaaaaa a răspuns:

Ai putea sa i spui pur si simplu ca l placi...nu fi timida si nu te gandi ca el va refuza sa fie intr o relatie cu tine. Poate fi chiar marea ta iubire iar tu o poti pierde lasand pe altele sa i spuna ce simt pentru el...

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Aoleu e doar un joc laughing))

| PrintesaGumitaa a răspuns:

E un joc, revino in viata reala. daca te imprietenesti cu cineva in jocuri si petreci mai mult timp cu el nu inseamna ca gata, te place.

| MaraVasilescu12 a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

N-are legatura dar aweee taehyung laughing)

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru MaraVasilescu12):

Stiuu, si eu il iubesc❤️

| asdf2kpower a răspuns:

Ai de peleme. E un joc virtual. Eu găseam gagici pe transformice (ah ce vremuri) scriind pe roomuri publice "caut gagică". ce atâta complicareală...