| Clara6478 a întrebat:

Deci eu am cunoscut de curand un baiat super dragut si mie a inceput sa imi placa de el pentru ca el face gesturi : ma pupat pe gat, ma i a mereu in brate, a imcercat sa ma sarute si chestii. Dar eu am refuzat pentru ca el are iubita. Ce credeti ar fi trebuit sa accept chiar daca are iubita sau am facut bine? Ps. Eu sunt genul care ar fi acceptat sa il sarut chiar si cu iubita. Dar mi se pare ca nu a fost cazul.

8 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Nu știu tu dar eu i-aș spune clar că nu accept așa ceva. Chiar dacă și-ar lăsa iubita pentru tine ceea ce e ok din punctul meu de vedere, ce te face să crezi că nu te-ar înșela și pe tine.

| TeckTonik997 a răspuns:

Scuze dar expresia aia: sunt genul care il saruta si cu iubita=esti curva

| Bonelush42O a răspuns (pentru TeckTonik997):

Da ai dreptate...e curva...in devenire

| NoRegretsxx a răspuns:

Daca e doar o prosteala, o joaca, doar va tachinati da..Nu vad de ce nu. Daca are iubita si era ceva serios pentru el nu se dadea la tine. Oricum nici tu sa nu ai pretentii de la el sau ganduri serioase ca nu e el genul.

| Sidonia07 a răspuns:

Daca esti genul"atunci sigur ti-ar placea ca si iubitul tau"sa faca acelasi lucru.

| Ciocolataa20 a răspuns:

Daca se da la tine asta inseama ca isi inseala iubita. Si daca face asta cu ea atunci cand va fi cu tine (daca va fi vreodata) poata sa faca la fel.

| Flutu012 a răspuns:

Buna! Pai tu, nu ar trebuie sa ai incredere in el... lasa-l inpace pana cand se desparte de iubita lui. Dupa, e decizia ta.

| AleStefania a răspuns:

Buna draga mea, te-as sfatui sa nu-l bagi in seama mai ales daca el are o relatie, nu trebuie sa-i permiti sa faca asa cu tine, spune-i sa-si vada de iubita lui, e clar ca el cauta distractie nimic altceva serios cu tine! Ai grija.