| gabytza8 a întrebat:

Buna TPUbig grineci eu am fost cu un baiat care eu il placeam iar el nu stiu, si el zice ca cica e vina mea ca s-a desprtit de mine si ce pot face ca sa imi cer scuze si ca sa ma ierte si sa mai imi dea o sansa?
Funda!winking

6 răspunsuri:
| Lov3m3islittle a răspuns:

Pff tu trebuie sa te gandesti daca el merita acele scuze straight face asta in primul rand si in al 2 lea rand gandeste`te daca ai gresit cu ceva pentru ai cere acele scuzewinking Bafta :*

| neutrino a răspuns:

Nu s-a nascut inca baiatul in fata caruia trebuie sa te ploconesti pentru a fi iertata! Relatia ta s-a consumat asa cum este si normal sa se intample la tinerete si trebuie sa accepti realitatea. Spala-te pe ochi cu apa rece si pregateste-te pentru o noua relatie.

| Azµre a răspuns:

Treci mai departe, e clar că nu te place, trebuie să schimbi ceva la tine.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Neutrino..atata misoginism n-am mai vazut.adik un baiat trebuie sasi ceara nu stiu cate scuze daca face ceva si cu greu este iertat iar o fata trebuie sa fie iertata din oficiu...ce lume..ma rog.
deci daca ai gresit fata de el trebuie sati ceri scuze si ca sa il convingi incearca sa faci asta ca si cum nu vrei nimic de la el.u pur si simplu simti nevoie sati ceri scuze.si la final ii mai spui:"acum faci ce vrei. daca mai vrei sa fim impreuna da-mi de stire"

| LemonGreen a răspuns:

Hiii.
Fetița, după mine, își bate joc de tine.

| piulitza26 a răspuns:

Buna, incearca sa faci ceva, nu stiu. O surpriza sau ceva ce ii place sau. thinking In fine. Fa ceva sa isi dea seaama ca tu chiar il iubesti. happy