Bro' daca dansa te place doar 50%, e cam nasol, csz... dragoste cu forta nu se poate. Dar parerea mea e ca cel mai okey este sa-i zici ce simte inimioara ta fata de ea.
Si daca rupea poarta cand venea tac-tu probabil vroia sa vada daca a venit manechiul ei preferat de torturat cu farduri
Haha da ultima parte e putin amuzanta dar nu e adevarata cand eram mici ne intelegeam f bine stiu ca odata am numarat cate lucruri avem in conlmun si am gasit greo 60
Dar nici nu am zis ca e vorba de dragoste cu forta in primul rand suna ciudat si poate fi interpretat si altfel dar in orice caz + caveu ma refeream ca sunt eu sigur in procent de 50% ca ea ma place
Raspunsul tau e bunicel si daca altul mai bun nu vine atunci funda e a ta
-_- daca nu vrei sa raspunzi cu ceva care imi convine nu mai corecta doar ca sa te afli in treaba
Poate înveţi şi tu ceva că m-am săturat de proștii de pe site-ul ăsta care fac această greşeală aberantă.
Ce visezi sa invat ma si cu prosti tai? Daca ai chef sa te faci destept asteapta sa nu fi tratat caatare. Daca tot dai numa raspunsuri din astea dc nu te faci preot si daca te-ai saturat de,, prostii"(mai destepti ca tine ) de pe siteul asta dc mai satai pe el ca si asa cu raspunsuri din astea nu vei primi vreodata fund si vei primi numai evaluari negative si raporturi
Îmi bag ceva în fundele voastre. Crezi că d-asta stau pe site? Învaţă să scrii, era un sfat prietenesc! Eu când am văzut "deci" la începutul frazei nu am mai continuat, şi ca mine sunt mulţi. Prostia şi incultura nu trebuie încurajată, ci condamnată.
Am rugat un raspuns normal care sa il inteleg nu ce spun calugari aia yogini sau un verset din biblie
Eu am tugat un raspuns normal nu de calugat yogin sau un verset din biblie
Trebuie sa-ti gasesti hrana energetica metafizica si fara de sfarsit temporal pentru a-ti defini aura cosmica omniprezenta corect si complet definita din punct de vedere ancestral precum si de distinctile ezoterice care ti-au fost conferite ca fiinta androgina, numai asa vei afla raspunsul tau, nedefinit ancestral, deoarece intotdeauna psihotronicul e mai puternic decat bioenergeticul!
Dar ai grija la eventualele fiinte goriliene care ti-ar putea lua inainte!
Ma scuzati daca pun acelasi raspuns de 2-3 ori dar cum ziceam in cealalta intrebare sunt noy pe TPU
Plus ca daca ea nu ma place nu disper simcer si asa mai am o sansa cu o fata din a 8-a cu care vorbesc pe Facebook si am o poveste draguta cu ea din tabara asta de vara din sptamana altfe cu o saptamana inainte de capitate
Daca tot va credeti mari si ii faceti pe alti prosti ca jlnu le convin raspunsurile voastre tinetiva gura da?
Mutubal întreabă: