| Andreisorescu a întrebat:

happy Deci eu am o prietena cea mai buna prietena a mea cred ca de cand am un an eu ma cunosc cu ea de la vreo 2 luni asa si intelegeti ea e cu o luna mai mica si plus suntem asa buni prieteni deoarece e vecina bunici mele si are o portita care duce in gradina bunici mele.Dar problema e ca prieteni s-a transformat in dragoste mai ales pentru ca semanam mult avem amandoi cam aceleasi calitati si imi amintesc ca odata pe la 6-7 ani m-am sarutat cu ea pe atunci nu imi placea asa mult de ea idea e ca acum sunt 100% indragostit de ea si cred ca si ia cam 50% cand eram mic si tata se ducea la bunica fara mine casele fiind vecine ea vedea masina si cand ajungea tata acasa imi spunea ca inca un pic si sare gardul sa il intrebe daca am venit si eu. Acum intrebarea mea e oare ea ma place?( tin sa mentionez ca sunt un baiat cuminte am 13 ani si am 10 pe linie la mate fara sa fi pus odata mana pe caiet sa invat anul asta) cel mai bun raspuns funda + conentariu bun ( a da si cei care jucati microvolts am o intrebare pentru voi daca vreti sa ma ajutati cu ceva intrebarea o gasiti la profilul meu)( scuzati-ma daca am greseli gramaticale sau de punctuatie)

Răspuns Câştigător
| BlyeeetAK47 a răspuns:

Bro' daca dansa te place doar 50%, e cam nasol, csz... dragoste cu forta nu se poate. Dar parerea mea e ca cel mai okey este sa-i zici ce simte inimioara ta fata de ea.

Si daca rupea poarta cand venea tac-tu probabil vroia sa vada daca a venit manechiul ei preferat de torturat cu farduri laughing

| Andreisorescu explică (pentru BlyeeetAK47):

Haha da ultima parte e putin amuzanta dar nu e adevarata cand eram mici ne intelegeam f bine stiu ca odata am numarat cate lucruri avem in conlmun si am gasit greo 60

| Andreisorescu explică (pentru Andreisorescu):

Dar nici nu am zis ca e vorba de dragoste cu forta in primul rand suna ciudat si poate fi interpretat si altfel dar in orice caz + caveu ma refeream ca sunt eu sigur in procent de 50% ca ea ma place

| Andreisorescu explică (pentru Andreisorescu):

Raspunsul tau e bunicel si daca altul mai bun nu vine atunci funda e a ta

17 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Fără "deci" la începutul propoziţiilor.

| Andreisorescu explică (pentru Necunoscut112):

-_- daca nu vrei sa raspunzi cu ceva care imi convine nu mai corecta doar ca sa te afli in treaba

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Andreisorescu):

Poate înveţi şi tu ceva că m-am săturat de proștii de pe site-ul ăsta care fac această greşeală aberantă.

| Andreisorescu explică (pentru Necunoscut112):

Ce visezi sa invat ma si cu prosti tai? Daca ai chef sa te faci destept asteapta sa nu fi tratat caatare. Daca tot dai numa raspunsuri din astea dc nu te faci preot si daca te-ai saturat de,, prostii"(mai destepti ca tine ) de pe siteul asta dc mai satai pe el ca si asa cu raspunsuri din astea nu vei primi vreodata fund si vei primi numai evaluari negative si raporturi

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Andreisorescu):

Îmi bag ceva în fundele voastre. Crezi că d-asta stau pe site? Învaţă să scrii, era un sfat prietenesc! Eu când am văzut "deci" la începutul frazei nu am mai continuat, şi ca mine sunt mulţi. Prostia şi incultura nu trebuie încurajată, ci condamnată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apuca-te si citeste biblia si vei afla raspunsul. Intreaba-l pe Iah.

| Andreisorescu explică (pentru anonim_4396):

Am rugat un raspuns normal care sa il inteleg nu ce spun calugari aia yogini sau un verset din biblie

| Andreisorescu explică (pentru anonim_4396):

Eu am tugat un raspuns normal nu de calugat yogin sau un verset din biblie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa-ti gasesti hrana energetica metafizica si fara de sfarsit temporal pentru a-ti defini aura cosmica omniprezenta corect si complet definita din punct de vedere ancestral precum si de distinctile ezoterice care ti-au fost conferite ca fiinta androgina, numai asa vei afla raspunsul tau, nedefinit ancestral, deoarece intotdeauna psihotronicul e mai puternic decat bioenergeticul!
Dar ai grija la eventualele fiinte goriliene care ti-ar putea lua inainte!

| Andreisorescu explică:

Eu rog un raspuns normal sa il inteleg nu o copie a bibliei

| Andreisorescu explică:

Ma scuzati daca pun acelasi raspuns de 2-3 ori dar cum ziceam in cealalta intrebare sunt noy pe TPU

| Andreisorescu explică:

Plus ca daca ea nu ma place nu disper simcer si asa mai am o sansa cu o fata din a 8-a cu care vorbesc pe Facebook si am o poveste draguta cu ea din tabara asta de vara din sptamana altfe cu o saptamana inainte de capitate

| Andreisorescu explică:

Sunt un baiat complicat sad

| Andreisorescu explică:

Daca tot va credeti mari si ii faceti pe alti prosti ca jlnu le convin raspunsurile voastre tinetiva gura da?