Gresit. Nu virginitatea e cel mai de pret lucru al unei persoane. Virginiatea, in primul rand, este un concept social, nu este nici termen medical, nici stiintific. Chestie mare nu este, oamenii au facut mare lucru din asta, altfel nu ar fi avut mare insemnatate.
,, Doar dupa casatorie'' se practica la indoctrinatii cu religia.
Te gandesti mai mult la ea vad, decat te gandesti la tine. Si pentru tine este prima data. Contact protejat, lipsit de accidente= 0 consecinte, incearca sa nu te mai gandesti la asta si bucura-te de moment.
E si normal dupa 5 ore sa nu iti mearga, ai epuizat-o. Va jucati 15-20 min maxim, sex oral, degete, va incingeti putin, si actiune. Cand te simti pregatit si e si tare, nu mai sta la discutii, lasa problemele sa se evapore si bucura-te
Problema e că e cam greu, abia ne-am dat jos hainele de pe noi, până am ajuns la lenjerie, și de acolo, când an vrut să pun prezervativ-ul, booom...
Poate data viitoare nu va mai fi așa greu, sper doar să nu îmi iau fac mii de gânduri...
Ce varsta ai? Sexul se face numai după casatorie nu asa cum face ti voi.
Am 20 de ani
SEX ORAL?!? Fata aia e încă virgină! Chiar atât de jos s-a ajuns? Sper să nu mă iei cu "Sec XXI"! Nici nu vreau să mă gândesc ce o să fie în secolele ce vor urma și nu-s vreun habotnic! Bă bucur că de câțiva ani nu mai sărut vreo femeie pe gură!
Emoțiile (probabil), inițiator, ia-o cu încetul, ai tot timpul din lume...
Si daca nu imi place cum se misca si nu imi face toate fanteziile, nu o suge cum trebuie, ii dau viteaza trebuie testat inainte
E foarte normal să pățești asta.
E de la emoții.
Fii mai relaxat și mai "taie" din preludiu; o oră e deja arhisuficient!
Răspuns pentru Miruna 333 care m-a trecut la "ignore" pentru că - părerea mea - am fost sincer.
Never, am încercat eu dar partenera a pus piciorul în prag: "E sub demnitatea unui bărbat să se bage cu nasul acolo". Deci, probabil, niciodată nu voi linge produsul glandelor skene, Bartholin, mucoasa vaginală, etc. M-a întrebat dacă nu "cobor jos", îi răspund: "Probabil voi coborî ...sus"!
anonim_4396 întreabă: