| CkEuforia a întrebat:

Buna TPU... Deci eu iau anticonceptionale Yasmin de 2 luni... Aseara am facut sex cu prietenul meu(pentru prima oara in alea 2 luni de anticoncept.) si a terminat in mine de 3 ori. Am facut dus imediat dupa. cu sapun, apoi am si urinat. Sa zicem ca m-am spalat destul de bine. Exista riscul de a ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Si eu am luat yasmin 4 luni, nu exista niciun risc, crede-ma! stai linistita, totul e in regula.
Spalatul nu are legatura, e vorba doar de igiena.

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Pentru orice alta intrebare ma poti contacta

| unarab40 a răspuns:

Nu,chiar daca nu te ai spalat deloc nu ramai ca pastilele inhiba functia ovariana pentru 48 ore si spermele traiesc maxim 6 ore asa ca nu ramai, fi linestita

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Trebuia sa urinezi inainte

| RAY a răspuns:

Eu spun ca cand faci sex sa i vorbesti mult sa vezi ca nu o sa te lase gravida

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă iei CORECT anticoncepţionalele ( FĂRĂ să uiţi vreo tabletă ), atunci eşti protejată 99-100 % împotriva unei eventuale sarcini!

Poţi face LINIŞTITĂ sex cu ejaculare intravaginală.

Toate cele bune.

| Vi003 a răspuns:

Dupa urinat, n-ai m-ai facut si altceva? E foarte important, in felul acesta ne comunici si ce-ai mancat in urma cu o zi. Fie ca te-ai spalat "destul de bine", bine sau foarte bine, riscuri exista, nu uita ca materialul de conceptie n-are creier si nici nu miroase a transpiratie ca sa chiuie de bucurie atunci cand da de apa. big grin