Am fost si eu in aceasta situatie..nu o iubesti, simti doar o usoara atractie care-ti da impresia ca o iubesti. Daca nu o sa mai vorbesti cu ea, ai sa o uiti. crede-ma ..nu stiu daca are sens sa pastrati legatura. distanta nu aduce la nimic bun. Parerea mea :*
Parerea mea este ce dragostea la distanta nu merge dar nu prea are cum so iubesti daca va stity doar de 2 saptamani iti trebuie minim o luna sa cunosti o fata si inca nu la perfectie. Deci daca vrei sa va mearga faceti tot posibilul sa va intalniti mai repede si cand o sa va intalniti sa fi si u mai sensibil chesti de astea lor le plac baieti sinceri si le mai place sa la faci pe plac deci intalnitiva si stati de vorba va doresc Succes!
Aeoleoooo altul care e cu iubirea ma u ce simti nu e iubire ca sa iubesti iti trebuie 2 3 luni sa va cunoasteti eu doar o data am fost indragostit...
Cati ani ai? daca esti inca copil si inca nai 18 ani e mai greu.Esti in supravegherea parintilor inca. Daca parintilor tai sunt de acord sa ai o prietena si si parintii fetei sunt de acord poti so inviti la tine sau sa meri tu la ea, sa va cunoasteti mai bine. Daca nu te lasa asteapta pan la 18 si oficial faci ce vrei tu cu viata ta.Meri la ea, fumezi, te droghezi, cumperoi casa si o spargi, femei, baruri, APA PLATA MAAAAAA!