| MiculFaraon a întrebat:

Deci eu joc metin 2 cu un vecin de bloc acolo am cunoscut amandoi 2 fete din Bucuresti care sunt prietene. Le-am cerut amandoi id-u de mess,si eu m-am indragostit de una dintre ele si el de cealalta. Cu acea fata vorbesc zilnic pe mess, skype deci ma inteleg perfect cu ea, este genul meu dar problema este ca este din alt oras sad. Deci noi vorbim asa de vreo 2 saptamani si am inceput sa ne placem unul pe celalalt. Ce credeti am sanse sa fiu cu ea impreuna chiar daca este din alt oras? P.S : A spus ca la vara o sa vina la mine in oras cu prietena ei sa se intalneasca cu noi. Funda la cel mai bun raspuns. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Alexandra097 a răspuns:

Am fost si eu in aceasta situatie..nu o iubesti, simti doar o usoara atractie care-ti da impresia ca o iubesti. Daca nu o sa mai vorbesti cu ea, ai sa o uiti. crede-ma ..nu stiu daca are sens sa pastrati legatura. distanta nu aduce la nimic bun. Parerea mea :*

5 răspunsuri:
| AndreiFlepi a răspuns:

Parerea mea este ce dragostea la distanta nu merge dar nu prea are cum so iubesti daca va stity doar de 2 saptamani iti trebuie minim o luna sa cunosti o fata si inca nu la perfectie. Deci daca vrei sa va mearga faceti tot posibilul sa va intalniti mai repede si cand o sa va intalniti sa fi si u mai sensibil chesti de astea lor le plac baieti sinceri si le mai place sa la faci pe plac deci intalnitiva si stati de vorbawinking va doresc Succes!

| mgtow a răspuns:

Iti faci rau, cel mai bine e sa ramane-ti doar amici virtuali.

| Or1Ginal a răspuns:

Aeoleoooo altul care e cu iubirea ma laughing u ce simti nu e iubire straight face ca sa iubesti iti trebuie 2 3 luni sa va cunoasteti eu doar o data am fost indragostit...

| ThePunkGuy34 a răspuns:

Cati ani ai? daca esti inca copil si inca nai 18 ani e mai greu.Esti in supravegherea parintilor inca. Daca parintilor tai sunt de acord sa ai o prietena si si parintii fetei sunt de acord poti so inviti la tine sau sa meri tu la ea, sa va cunoasteti mai bine. Daca nu te lasa asteapta pan la 18 si oficial faci ce vrei tu cu viata ta.Meri la ea, fumezi, te droghezi, cumperoi casa si o spargi, femei, baruri, APA PLATA MAAAAAA!

| musculo a răspuns:

Esti sigur ca nu te-ai indragostit de avatarul eu de metin?