Mai... Cred ca isi cam bate joc de tine. Adica ce baiat normal vine la tine sa te pipaie pe sani? Mai ales, daca te placea, TE RESPECTA!
Incearca sa vorbesti cu el, sa iei in calcul toate posibilitatiile.
Dar sa vorbiti doar voi 2. Fara nimeni in preajma. Si sa vezi cum se comporta cu celelalte fete. Pentru ca daca isi cam bate joc de toate s-ar putea sa fie mistocar. Si sa isi bata joc de tine.
Bafta!
Daca spui ca iti da cadouri e posibil sa fie indragostit de tine mie mi se pare un gest dragut dar ala cu pusul mainii pe sani nu... e nesimtit rau in cazul asta
Eu cred ca isi cam bate joc de tine pentru ca daca te placea nu se punea sa te pipaie in plina strada... nu-l mai baga in seama! Lasa-l in pace si daca mai face el ceva spune-i ca nu esti bataia de joc a nimanui
Cam isi bate joc... daca a inceput din prima zi cu atinsu sanilor e clar pervers...eu zic sa nu iti faci o relatie cu el ca o sa regreti
Daca ti-a pus mana pe sani e clar ce vrea de la tine . trage si singura concluzii.
Sincer, cred ca vrea sa te ****! Asta-mi da mie de inteles, e o metoda mai noua de a agata si... asa mai departe.
Te place pentru a-si bate joc de tine. Vrea si el o femeie si a crezut ca a gasit-o. A incercat si el ca baietii.
cristinna23 întreabă: