anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci : Eu vreau sa dau la liceul de arte din Ploiesti. Asa mi s-a recomandat dar bazandu-ma pe muzica. Dar e o problema. Eu compun cantece eu am voce din cate mi s-a spus eu am talent din cate mi s-a spus dar ideea e ca eu habar nu am de muzica. Stiu doar notele si atat. Porblema e ca eu am un prof de muzica la scoala dar el e bolnav cu capu (acum fara gluma vorbesc serios ) si totii fac misto de el si oricat ai vrea sa inveti nu se poate la ora lui pentru ca e foarte mult zgomot copii sterg tot dupa tabla dabea daca apuci sa scrii si tot asa. I-am zis odata lui doamna diriginta si lui doamna directoare dar nu are ce sa ii faca. E foarte nebun si profesorul dar si elevii si chiar nu te poti intelege cu niciunul din ei. Asa ca daca aveti si voi un sait undeva ceva sa pot invata si eu tot ce imi trebuie ca nu te ajuta doar notele si atat mai sunt o gramada chestii.
Pliss :*dau funda :X

2 răspunsuri:
| atentat a răspuns:

Daca ai voce apucate de canto 6 luni si poate se izbeste o oportunitate sa meri la un concurs ceva

| Viviluka a răspuns (pentru atentat):

Dar eu nu vreau la concursuri sau asa si nu vreau sa dau la canto.Eu vreau doar la liceu atat.