Draguta,
Din ce-ai povestit, acest baiat a fost invatat de Mami si de Tati sa se poarte frumos cu fetele.
Eu te sfatuiesc sa stai linistita, cum au venit aceste sentimente au sa si fuga, nu trebuie sa te gandesti pana acolo sa vorbesti cu el, incearca pe cat posibil sa nu-ti faci prieten din propria clasa c-o sa-ti faci singura probleme, dupa ce va despartiti o sa-ti fie greu sa-l tot vezi in fiecare zi.
Bafta!
Stiu ca o sa imi fac singura probleme, dar le fac pe proprie raspundere. Daca poti sa ma ajuti, merita sa il abordez? Si daca da, cum? Suntem deja prieteni, dar nu vreau sa devenim chiar cei mai buni prieteni, pentru ca dupa va deveni ciudat.
Nu stiu ce sa spun despre asta, nu as vrea sa ma bag. pentru ca mereu cand am ajutat o persoana tot eu am ramas fara prieten si el cu ea. csf
... prin asta trec si eu cu o fata. :/ scuze nu stiu sa raspund, si nu stiu de ce am impartasit asta. in fine scuze de deranj #Respect
Te inteleg, nu.i nimic. Vrei sa imi povestesti pe privat?
Sunt pervers. si daca vrei sa vorbim, ma dau la tine )
Nu-i problema. Si-asa locuim la 2000 de km distanta. Eu stau in Germania, asa ca n-ai sanse.
E bun
AlexEjmecheru întreabă: