| AndreiPaul040300 a întrebat:

Deci...i-am zis unei fete ca o plac dupa ce am sarutat-o, mi-a spus ca si ea la fel. Am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si mi-a spus ca da dar vrea sa ne mai cunoastem thinking Am asteptat, dupa s-a intamplat ceva si am fost gelos, i-am spus si a am adus vorba de a fii impreuna, da dar sa ne mai cunoastem si a zis ca nu mai bine lasa. Dupa mi-a cerut scuze, si mi-a spus ca sunt un scump ca am facut asta, ca i-am dovedit ca nu sunt ca altii si ca atunci cand imi doresc ceva il obtin chiar daca trebuie sa lupt pentru el.De atunci n-am mai vorbit ( 4 zile ) Am pus o poza cu o fata pe care am placut-o ( stie ca am placut-o) si atunci m-a cautat imediat.Sanse ca inca sa ma placa si inca sa vrea sa fie cu mine? happy Vreau raspunsuri sincere, nu ma supar dau funda happy.

3 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Tu te-ai grăbit, ea s-a grăbit și s-a stricat tot. Apoi ea...iar a dat-o în bară, tu la fel cu poza aia...și uite așa.
Ori o luați de la capăt fără copilării, ori salut popor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani ai tai esti deja gelos?

| AndreiPaul040300 explică (pentru anonim_4396):

Copilaria s-a maturizat sever. In zilele de azi nici la 13 ani nu ma esti virgin, deci daca esti gelos la 13 si inca virgin mi se pare ca sunt ok ^~^.