| kkkmakafull a întrebat:

Buna TPU.deci ieri am fost la bise.sunt penti.cred ca stiti cum sunt bisericile cu balcon nu? in fine, deci ieri era dupa masa programul de la 6-8(asta cand predicatorul nu lungeste predica)si am stat la balcon pe primul rand cu inca o fata si mie imi place de un baiat tot din biserica si el era jos cu prietenii lui (aveam vedere perfecta spre >elhappysi la final(bine. aproape de final )cand toti se rugau a intors capul si cred ca s-a uitat spre mine dar l-am prins cateva secunde ca se uita asa pe furis.credeti ca "se simte atras de mine"? FUNDA SI VOT!

Răspuns Câştigător
| mihaMGB a răspuns:

Atunci preia tu initiativahappy Intra in discutie cu el, formeaza o conexiune daca nu exista una inca.Atrage'i atentia intr'un mod subtil si delicathappy Poti chiar sa vorbesti cu el despre sentimentele tale,adu'i la cunostinta faptul ca ai o atractie pentru el si ca ai dorii sa stii daca exista posibilitatea de a se forma o legatura mai strandsawinkingStiu ca iti pare dificil,dar lasa la o parte mandria si rusinea,si fuguta mergi si vezi ce rezolvihappyStii cum e : nu risti, nu castigi. Daca nu actionezi acum, este posibil sa se naruie orice mica atractie dintre voi si sa ramai cu buza umflatatongue

6 răspunsuri:
| mihaMGB a răspuns:

Cam greu sa putem diagnotica situatia avand in vedere ca ne-ai dat un singur indiciu happy Pe viitor fii atenta la reactiile sale in preajma ta,observa daca te priveste des pe furis,intra in vorba cu el si vezi cum iti vorbeste si daca exista vreo atractie intre voihappyEste posibil sa ti se fi parut doar, sau sa fi fost un simplu gest instinctiv, deci nimic din care sa denote vreo atractiahappyIti trebuie mai mult de o privire pentru a stii daca exista vreo alchimie intre voihappy

| kkkmakafull explică (pentru mihaMGB):

Pai imi zambeste cand ma vede si nu stiu (parca e timid cand ma vede.)laughing

| mihaMGB a răspuns (pentru kkkmakafull):

Atunci preia tu initiativahappy Intra in discutie cu el, formeaza o conexiune daca nu exista una inca.Atrage'i atentia intr'un mod subtil si delicathappy Poti chiar sa vorbesti cu el despre sentimentele tale,adu'i la cunostinta faptul ca ai o atractie pentru el si ca ai dorii sa stii daca exista posibilitatea de a se forma o legatura mai strandsawinkingStiu ca iti pare dificil,dar lasa la o parte mandria si rusinea,si fuguta mergi si vezi ce rezolvihappyStii cum e : nu risti, nu castigi. Daca nu actionezi acum, este posibil sa se naruie orice mica atractie dintre voi si sa ramai cu buza umflatatongue

| Sexualitate a răspuns:

Dacă îl cunoşti pe băiatul respectiv, ai putea încerca să stai de vorbă cu el, pentru a înţelege dacă acea privire a fost întâmplătoare sau nu. Dacă nu-l cunoşti, ai răbdare; îi viitorul apropiat s-ar putea să-ţi mai semnaleze (poate că şi în alt chip) interesul său pentru tine. Sau nu. Dar înţeleg că ţi-ar plăcea să fie "da"...

| alinutzaap a răspuns:

Poate s-a uitat si el la prietena ta.winking.

| Camy333 a răspuns:

Nustiu ce sa.ti spun... Daca esti sigra ca se uita la tine pe furis cred ca da. Dar daca nu se uita la tine nu stiu ce sa.ti spun happy Mult succes si sper sa iti mearga cu el happy Bafta si sper ca ti.am fost de ajutor

| danymilea a răspuns:

Cred ca e atras sau vrea doar sa faca sex cu tinelaughing