Incearca si tu sa porti un costum negru, si astfel vei afla ce este in sufletul lui.
Da dar avem uniforma obligatorie
Si atunci cum de el purta negru si tu albastru?
La ora de sport
Buna!
Cam asa mi s-a intamplat si mie cu un baiat care se uita la mine, adica intr-o zi el a trecut pe langa mine si i-a zis celui de langa el: Ba ce fata buna! sau ceva de genul... si din ziua se tot uita la mine, dupa iar a zis ce fata frumoasa... eu crezand ca ma place, adica poate ma placea, dar acum eu nu mai cred asta pentru ca nu se mai uita la mine cum se uita inainte, chiar daca se mai da mare in fata mea. Deci aparentele pot fi inselatoare!
Ma gandesc ca poate asa e si la tine, adica e decat o atractie ...nu te place sau mai situ eu ce. Dar nu pot fi sigura, tu sa incerci de cate ori ai ocazia sa te bagi in seama cu el : intra in el si cere-i scuze, sau mai intreaba-l : Baiatu' s-a sunat? sau chestii de genul, ca eu nu l-am bagat in seama pe baiatul de care iti ziceam, si acum imi pare rau pentru ca incepuse sa imi placa de el
Sper sa te placa , bafta cu el!
Pa.pa !
Eu am impresia ca ma place pentru ca de exemplu ieri dupa ce sa sunat stateam pe hol cu niste fete pentru va aveam dirigentia si yrebuia sa stergem bancile si colegii mei foloseau praf de curatat si mirosea oribil iar pe el l-am vazut ca statea in coltul usii lui si se uita la mine cand ma uitam dava vinr dirigasi cred ca dupa cate semne mi-a dat ma place dr aflu mai multe dupa wekend pentru ca o colega deamea are fratele a fotbal cu baiatul care I'll plac si ea o sa I'll roage pe fracsu sa discute cu el daca place vreo fata de la mine din cls si daca da care si cu siguranta imi spune adevarul pentru ca sa mai intamplat asa cu alta fata si a aflat ca nu o place si chiar era adevarat oricum va multumesc tuturol.
Ododo... ce dragut....stai linistita ii place de tine iar cu cererea poate nu a vazut-o oricum succes :***
Funda?
Mai vedem si asa cred si eu
Nu se ştie niciodată. Poate te place, poate doar încearcă să te observe (aşa cum faci şi tu), sau poate te consideră interesantă. Aveţi prieteni comuni? Roagă-i să vă facă cunoştinţă. Încearcă să ieşi afară cu persoane care îl cunosc pe el. Sau ai putea pur şi simplu să cauţi un pretext banal de a te băga în vorbă cu el. Nu ştiu ce exemplu să-ţi dau..."Nu mai avem makere/cretă","Am nevoie de un pix." Lucruri de genul ăsta. Apoi îl cauţi, îi mulţumeşti şi poate reuşiţi să legaţi o conversaţie. Succes ^^.