| PervBrunette a întrebat:

TPU, deci, imi place foarte mult de tipul asta, Liviu, si am inceput sa vorbim si pe facebook si mi-a zis ca eu sunt asa mai tacuta de obicei si ca nu se astepta sa ii trimit chiar eu mesaj, oricum, cand ne intalnim, se comporta ca si cum m-ar placea dar asa pe facebook e ca si cum vrea sa fim doar prieteni si nu stiu daca sa imi calc pe orgoliu sa ii zic ca-mi place de el sau nu... help!?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pai in ce au constat intalnirile voastre de pana acum? Doar nu v-ati plimbat pana acum ca doi surdomuti tinandu-va doar de mana sau poate nici atat.La urmatoarea intalnire ai putea sai dai un pupic cand va revedeti, iar la despartire chiar sa-l saruti ca recompensa pentru plimbare. Daca nici in aceste circumstante nu reactioneaza ca un iubit inseamna ca sentimentele lui sunt doar de prietenie.Incearca sa fii mai nebunatica poate asa il vei excita si ii vei atrage mai mult.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Calca-ti pe orgoliu si spune-i, oricum nu ai ce pierde si numai asa vei intelege ca o fata isteata trebuie sa stie sa se faca bine vazuta si sa -l lase pe el sa vorbeasca.

| SkyPilot a răspuns:

Spune-i, dar spune-i in persoana, si urmeaza declaratia cu un sarut pasional happy
Nu lua in seama ce se intampla pe faceboook, poate are pe altcineva in camera si nu iti poate spune ce are pe suflet. Ceea ce conteaza cu adevarat este ce se intampla cand va intalniti. Daca pare sa te placa, nu strica sa grabesti lucrurile un pic. La cei mai multi baieti ne place o fata care sa faca si ea ca lucrurile sa mearga mai bine intre noi.

Răspuns utilizator avertizat
| MoxiMonny a răspuns:

Calcă-ți pe orgoliu, n-ai nimic de pierdut.