| SuperOne a întrebat:

Buna TPU.
Deci imi place o fata si i-am zis ca imi place de ea si o iubesc prin
mesaje pe face.book si mi-a zis ca va fi un da daca ii zic in fata va rog sa imi spuneti ce as putea sa ii zic sa fiu cat mai romantic si poate sa ne si sarutam.
Va rog sa raspundeti repede maine trebuie sa ii zic!
P.S.:Sunt foarte rusinos sad.

Răspuns Câştigător
| Anasoll a răspuns:

Paii ai putea sa te duci cu ea intr-un loc frumos si intim sau ai putea sa o duci intr-un loc unde aveti amintiri placute impreuna. Apoi daca tu chiar nu poti sa ii spui in fata. Ai putea sa ii i-ei o floare si ai putea sa ii scrii pe o scrisoare si sa o dai exact cand esti cu ea. Apoi poti sa ii spui ca iti este rusine sa spui asta sau ca nu stii ce ar putea zice. Poti incerca si sa ii scrii pe scrisoare daca vrea sa fie cu tine. Oricum orice ai incerca... daca o faci din inima o sa aprecieze. happy. Mult succes. happy

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i demonstrezi ca o iubesti. Fata are dreptate cel mai bine e sa-i spui sentimentele tale intre patru ochi.Demonstreaza ca chiar daca esti rusinos cu ea poti fi tu insuti.

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Dragule cu rusina nu rezolvi nimic lasa rusinea acasa...du-te la ea si spune-i crede-ma chiar te iubesc nu am mai iubit pe nimeni cum te iubesc pe tine spune-i sa-ti acorde o sansa...Bafta

| ThisGirlHere a răspuns:

O fata cu capul pe umeri nu se lasa "pacalita" cu mesaje pe facebook. Da, ar trebui sa ii spui in fata. Nu e neaparat sa apari cu poezii romanice sau versuri din cantece. Conteaza sa fii sincer si sa nu exagerezi. Succes! happy

| Cristiann25 a răspuns:

Ce ma amuzati copii...la 10-11 ani va arde de "iubire".In fine trecem peste ca toti am fost la varsta aia.O iei frumos de mana, te uiti fix in ochii ei si o intrebi daca vrea sa fie cu tine iar apoi o sarutihappy foarte usor! Lasa timiditatea ca nu ajuta la nimic! Funda?