Odata tare de mult asa eram si eu -dar cineva a spus asa -Uita-te intai cine esti ca sa vezi cine ti se potriveste-Gandeste-te si apoi mai vb -cat despre amici si iuubit e o mare prostie, cel mai oki vb face to face dar nu in preajma lor ci incearca sa obtii un date cu el in Oras.Macar incearca daca spui ca esti dupa el moarta -nu cred ca ar trebui sa lasi sa se vada asta .Vb cu el si vei afla raspunsul-Stii,baietii ca si fetele sun imprevizibile,astazi te plac maine cine stie cum ai prinde pofta sa fie cu tine sau sa se ia la harta -asa sunt educati si tine cont ceva foarte important daca esti atenta :Noi putem sa nu vrem sa fim cu ofata nu numai pentru ca nu ne place de ea (poate sa fie frumoasa)dar ne intereseaza si cum se comporta, imbraca, atitudine, sociabilitate, etc.par lucruri aiurea dar daca te analizezi poate asta sa fie un motiv pentru care respectivu sa nu stea cu tine !
Bună.
Înainte de toate, trebuie să-ți faci curățenie în sentimente!
Pa, pa.
Cand ai intalnit alt baiat?
Da
Asa am patit si eu, dar nu acum, cu alt baiat.El este singur.
Pai cei pe care i-am placut eu, au venit singuri la mine, nu-mi place sa abordez eu. Asta e, nu te poate placea toata lumea si nici nu trebuie sa o faca.
Asa e, tu ai noroc ca baietii pe care ii placeai veneau la tine.As vrea sa fie asa si la mine , nu inteleg chiar atat de urata sunt?! Iti trimit o poza cu mine si imi spui ce crezi?
Trimite-mi,o sa-ti spun o parere sincera. Nu sta totul in aspect, deloc chiar. Dar la prima vedere asta conteaza.