Cica nu mai saruta cum saruta inainte....nus tiu cum e la alti baieti dar la mine cand se aduna problemele pe capul meu nu mai sunt aceeasi persoana... abia mananc ce sa mai comentez de sarutat
chestia e ca trebuie sa ai rabdare, daca va iubiti o as treaca
Partenerului trebuie sa-i oferi dragostea si bunatatea sentimentelor tale, in mod special atunci cand el trece printr-o perioada mai grea. Daca tie ti se pare cam greu, iar fluturasii deja au inceput sa-si ia zborul, atunci este timpul sa te retragi.
Se prea poate ca actiunile ci somportamentul lui sa nu aiba fix nici o legatura cu tine. In general oamenii se lasa acaparati de probleme si reactioneaza asa fara intentie sau rautate.
Ai rabdare pana ce lucrurile se vor mai linisti si atunci vei sti daca mai e cazul sa fiti impreuna.
Nu mai dispera aiurea ca nu e cazul. Confrunta-te cu probleme cand apar, nu inainte. Ce va mai place sa va aflati in povestea drobului de sare.
Si pana la urma daca nu ai mai fi cu el ce? O sa plangi o saptamana si gata. Asa e la varsta asta. Toti am trecut prin povesti dástea si iubiri dástea "eterne" . Nu sunt eterne. In general dureaza cateva luni. O sa mai iubesti pana la batranete de inca cateva sute de ori.
Încearcă să-l înţelegi, în clasa a 9-a nu e chiar aşa uşor[ am trecut şi eu prin ea ], oricum eşti sigură că este "pedepsit"? Adică ar fi o chestie ca el să fie cu altă fată şi să te facă să crezi că el este pedepsit [zic şi eu ]
In clasa a 9 a este pedepsit in halul acesta? :o
Incearca sa-l intelegi, probabil ca tatal sau este foarte exigent!
Il inteleg foarte bine si da este politist, este o persoana mai dura, deoarece are asteptari mai mari de la el, l a pedepsit deoarece a ramas corigent la 2 materii, si eu as fi fost pedepsita la fel in locul lui...
Incearca sa il intelegi desi iti este mai greu, vorbeste cu el intreaba-l ce se intampla cu el, daca nu cumva sa nu fie problema la tine ca inca il mai iubesti pe fostul...Dar daca intre voi este iubire si exista sentimente sincere se va rezolva totul numa sa fiti intelegatori unul cu altul... Timpul le va rezolva pe toate.
Baaaa nu-mi vine sa cred ce am citit...
cum pu** mea sa iti ia tactu telefonul si calculatorul, si sa nu te mai lase sa iesi cu prietena in clasa a 9a, dao dracu de treaba.