| Danielita a întrebat:

Deci m-am certat cu prietenul meu de o luna si intre timp sia facut o noua prietena dar la care nu tine. Acum cateva ore mi-a spus cand eram cu el pe afara ca daca ar fi sa ne impacam si sa le spun parintilor mei despre noi ar lasao pe tipa respectiva pentru mine. si acum pe mes ne-am certat a zsi k el nu crede ca parinti mei stiu chiar daca ei stiu. ce credety ca ar trebui sa fac in situatya de fata? eu veau sa ne impacam, dar nu stiu cum. pls ajutati-ma fundita desigur fara mijtouri

5 răspunsuri:
| allyssa a răspuns:

Pai spune-i ca parintii tai stiu de el daca asta vrea sa auda.desi sincer daca ar tine cu adevarat la tine, s-ar impaca cu tine fara sa-ti puna conditia cu parintii.acum daca tu i-ai spus deja si el nu te crede...incearca sa-i arati ca ai spus adevarul.sa vina sa te ia de acasa cand va mai intalnitica sa-l vada parintii tai si el sa se convinga ca ai spus adevarul...

| AndreiGabi a răspuns:

Sper sa nu ei cea ce spun ca pe "mijtouri".
Expunerea unei relatii parintilor cred ca ar trebui sa fie o problema, sau mai bine spus un motiv de cearta doar cand relatia capata o structura seriasa, stabila.Chestia asta se intampla la o varsta mai ridicata si in caz ca esti fetita de la avatarul tau te sfatuiesc sa renunti la el.Ce ai spus tu este dovada de plictiseala.A pus in fata un motiv inexistent, ce nu provoaca vreun inconvenient in relatia voastra. Daca ma insel cu privire la varsta si aveti de gand sa va mutati impreuna sau sunteti siguri de rezistenta relatiei voastre te poti stradui sa ii arati ca ai spus parintilor despre voi.Numai bine!

| byancutza a răspuns:

Daca te-ar iubi nu lar interesa ca sa afle parinti tai de el sau alte lucruri de genu,cel mai bine ar fi sa renunti la el pentru ca nu te merita,daca te accepta te accepta asa cum esti fara sa-ti puna conditi ca vai vrea sa stie parintii tai despre el etc da cine o fi el, chestile astea se fac intr-o relatie serioasa, iar el atat timp cat nici bine nu v-ati despartit si el e deja cu alta automat nu merita

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca ii pasa de tine ce cauta la alta tipa, nu ar fi trebuit sa planga dupa tine? Si fiind cu altcineva pune conditii...pai cand vrei sa fii cu cineva nu procedezi asa, el doar se joaca si tu ar trebui sa inveti chiar de la varsta ta sa te respecti.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Usor,il iei de mana si ii spui ca vrei sa fii din nou cu el.
In weekend vine la tine sa va uitati la un film si ii cunoaste si pe parintii tai.

Finito!