Fate frumoasa.
Ai incredere in tine! Capul sus. Daca e un raspuns negativ.Asta e.mai sunt frumusei pe lume.
Daca e da. atunciiii fii fericita dar nu exagerat.
Fii stapana pe tine sa arati ca stii ce vrei!
Itin tin pumni si sa ma anuntii ce raspuns ai primit!
:*
El ti-a zis ceva de genu' asta? Poate nici nu este interesat de tine, si atunci te cam faci de ras. Mai bine afli mai intai ce parere are despre tine, sau il observi bine, daca se uita pe furis la tine, daca vorbeste mai mult cu tine, daca nu vorbeste cu altele, etc.
Normal ar fi ca el sa faca primul pas, dar daca nu il face el, fa tu unul, dar mic.
Deci...
Presupun ca o sa fie o discutie numai intre voi 2
Chiar daca nu ai curajul sa'i spun face to face (fata'n fata)
Spui pe mess sau prin mesaje
Ial incet spune'i ca ti'e drag
Si iti place stilul lui de a se imbraca, de a vb cu o fata, de a se comporta cu lumea din jurul lui
Si ca ti'o ajuns la suflet...Si ai vrea sa incercati sa vedeti cum ar merge o relatie si daca e de acord si el cu astha...Bafta! O sa ai nevoie.
e clar #o alta pitipoanca, unde te vezi peste 10 ani daca de la virsta de 11 ani iti arde de iubire, cumva prin Amesterdam sau soseaua de centura?
Daca iti da semne ca te place spune-i direct. Crede-ma, baietii abia asteapta asa ceva si chiar daca te refuza(mai frumos sau mai urat) tot e posibil sa te placa
Succes
Oameni buni ma place sa stiti da f f multe semne! a.si nicule esti stupid de mori omule!
Bogdan te inteleg, stiu chestia asta dar oricum m-am dat batuta pentru ca am mult de invatat pentru la scoala si nu am timp de el
Fefe_2282 întreabă: