| twopeist15 a întrebat:

Deci ma inteleg bine cu o fata care este cu un an mai mare ca mine.vb pe fb mess... aproape in fiecare dimineata ma cheama sa vin cu ea si cu o prietena de a ei la o cafea/suc,.sau cand iesim de la scoala tot ma ea cu ea sa merg prin oras daca are treaba..De curang mi-a zis ca, cand eram mic nu ii placea sa vb cu mine si tot ii venea sa ma bata si faze de genu...si acum a zis ca ii place sa vorbeasca cu mine deoarece m-am schimbat. oare credeti ca ma place?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Mai mult ca sigur DAwinking
Ce mai astepti, ea pana acum a facut niste pasi, fa si tu macar unul prin ai face un compliment micut, sa vada ca si tu o placi happy

| twopeist15 explică (pentru Jony123):

Complimente i-am facut...dar nu stiu cum sa o abordez..adica nu stiu cum sa ii zic ca imi place de ea.

| Jony123 a răspuns (pentru twopeist15):

Pentru inceput ai procedat bine, cu complimentele. Acum incearca sa te apropii mai mult de ea, cu ajutorul unor subiecte mai interesantehee hee cum ar fi subiectul "dragostea" si "relatiile", faceti schimb de pareri, impresii; dupa urmatorul pas ar fi sa va mai luati in brate din cand in cand, dupa cate un pupic pe obraz iar de aici relatia deja demareazawinking
Nu e necesar sa ii spui prin cuvinte ca iti place de ea, cel mai probabil sai dat seama deja, tu trebuie doar sa actionezi happy

| twopeist15 explică (pentru Jony123):

Multumesc! Asa o sa fac.

5 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Pai cu siguranta nu te ia dupa ea doar asa, ca sa te aiba la numar! Incearca sa fii mai infigaret! Nu vei avea decat de castigat chiar daca pare ca te-ar respinge, nu ceda! happy Nici n-o brusca! Bafta

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Si un orb ar vedea ca da happy