Nu sunt baiat si nu prea stiu cum gandeste un baiat. Dar hai sa iti zic ce vrea iubitul meu de la mine. In primul rand sa ii ofer dragostea mea neconditionata. Apoi sa ii fiu alaturi cand are nevoie de mine, sa il sustin in tot ceea ce face, sa ma sfatuiesc cu el cand iau o decizie...Mai zic?
Vroiam parerile unor fete si a unor baietii deci poti sa spui si ce asteptari ai tu de la el!
Eu de la el? Sa vedem ..Sa fiu pe primul loc in viata lui, sa imi acorde multa atentie, sa ma rasfete dimineata (preferata mea), sa ma ajute daca am nevoie de el, sa nu se certe cu parintii mei de dragul meu..si ar mai fi multe.
Iti zic eu ce astept de la un baiat:sa fie mereu de partea mea si daca ar trebui sa aleaga sa stea cu baietii sau cu mine sa ma aleaga pe mine, sa pot vorbi cu el deschis si sa imi ofere dragoste si afectiune! Cat despre ce asteapta baietii de la fete..habar n-am!
Daca intre baieti si iubita alegi iubita, atunci e grav... lesa scrie pe tine
Sa stii ca prieteni mei ar intelege!
Frate prietenii ii ai de o viata, **** poate sa fie azi, maine nu. sunt de acord ca trebuie sa ii acord si ei atentie, dar nicioadata peste prieteni
Frate asta depinde de principii eu o sa aleg sa fiu cu prietena in situatia aceea!
Nu toti vedem femeile la fel, iubita ta e o norocoasa
Multumesc
SaRiNoOtZa întreabă:
anonim_4396 întreabă: