| paraipan13 a întrebat:

Deci,mie imi place enorm de mult de o fata, de 3-4 ani cred.Vreau sa specific ca invatam la acelasi liceu(nu stiu cum am avut norocul asta).Prin intermediul unor activitati comune am reusit sa ma imprietenesc cu ea (cu greu,as putea spun; da, sunt foarte timid).Nu vorbeam deloc pe facebook sau rahaturi dintr-astea pentru ca n-aveam curaj. Acum ceva timp i-am facut un cadou, fara sa stie de la cine (adica eu "jucam" rolul unui admirator secret). Dupa 2 zile i-am spus de chestia asta doar unui prieten, si desigur, nu cred ca au trecut 2 ore si fata resptectiva a aflat.De atunci ea nici nu se mai uita la mine (de obicei, ea ma saluta; stiu, destul de ciudat).Ma simt aiurea de tot si chiar nu stiu ce sa fac. Orice e ajutor e apreciat.

4 răspunsuri:
| TheRealDaniel a răspuns:

Probabil a fost dezamagita sa afle de la cine a primit cadoul, fetele astea, insa poti incerca sa vorbesti cu ea si sa-i spui chiar tu ce simti, nu ai nimic de pierdut, asa iti castigi si abilitatea de a vorbi cu fete si nu vei mai fi asa timid. spune-i ca vrei sa stii de ce a reactionat asa si daca si ea simte ceva pentru tine, daca nu, mai are balta peste

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Poti incerca sa vorbesti cu ea. Poate si ea este timida in felul ei si de-asta a inceput sa te evite, mai precis evita o situatie jenanta. Fa-ti curaj, vorbeste-i. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Ai dezamagit rau fata. Te-ai jucat si ai pierdut. Nu ai stiut, ai tacut cand nu trebuia, iar cand ai vorbit, ai vorbit acolo unde nu trebuia.

greece12
| greece12 a răspuns:

Te-ai comportat ca un copil.
Taci de 3 ani de zile si,deodata,din neant,se trezeste cu un cadou de la tine,pe care nici macar nu ai masculinitatea sa il oferi singur.
Fata poate crede ca ai incercat inclusiv s-o cumperi,cu acest cadou...
Mai poate fi si timida si gestul tau a facut-o si mai timida,sau poate fi un refuz clar!
Ceea ce trebuie sa faci e sa discuti cu ea,direct.
Incepe prin a o saluta tu si,pe urma,intr-o pauza, spune-i ca vrei sa stati de vorba.
Cere-ti scuze pentru ciudatul tau gest si cere-i si o explicatie pentru reactia ei.
Sfatul asta e unul bun, dar stiu ca n-o sa-l urmezi pentru ca ti-e frica, asa ca ai de ales intre a ramane ciudatul care i-a facut un cadou pe neasteptate, sau un bun prieten cu sanse de a deveni si iubitul ei candva.
Am senzatia ca te numeri printre cei care prefera sa traiasca viata privind de pe margine la vietile altora si hranindu-se cu asta.
Nu crezi c-ar trebui sa schimbi ceva? Pentru ca vei avea doar de castigat...