Sa te lasi purtata de vraja iubirii! Lasa-i inima sa decida! Nu pune piedica la sentimente, lasa-le libere! Daca te simti bine cu el si consideri ca e de3mn de increderea ta spune-i ce ai pe inima, nu-l indeparta ca apoi sa regreti! Tu esti singura care poate decide! Sarba tori fericite! http://youtu.be/Z5iF9zYfmqI
Si eu am fost asa si inca mai sunt putin. du'te la el sau vb cu el pe mess si spune'i ca esti mai timida si toate alea. sigur intelege daca e asa finut si dragut spune'i ce simti. asta e important. gandeste'te ca daca ii spui nu poate fi mai rau decat sa stai si sa astepti o minune. fa u ca minunea sa se intample bafta multa! funda?
Poate ca el e intr-adevar mai timid, si ii este frica sa-ti arate ce simte pentru tine. De ce nu faci tu primul pas? Nu ai nimic de pierdut, e evident ca te place. Succes!
Nu te supara,dar nu te lasi si tu cam prea usor? Te imbratiseaza,te saruta,si tu zambesti,dupa nu vorbeste cu tine, iti spune ca te place, dar se enerveaza ca tu stai si gandesti.Eu iti propun sa fii mai dura sa nu te lasi asa de usor.El vine si pleaca pentru ca stie ca tu mereu il vei astepta.PS Un baiat care te place (cu adevarat)nu vorbeste de alta fata fiindca nu exista o alta fata
Poate ca ai dreptate. m-am gandit ca poate incerca sa ma faca geloasa. pentru ca din fapte, nu prea pare sa o placa cu adevarat. Adica, nu sta cu ea, nu vorbeste cu ea. Cu mine isi petrece aproape toata ziua. Dar oricum o sa iti iau sfatul in seama. Multumesc!
Este clar ca te place...eu te sfatuiesc sa vorbesti cu el pe mess si sa ii marturisesti toate sentimentele daca nu poti sa i le spui in fata...sa ii spui ca te intimideaza.Ok? Succes. Funda?
Nu trebuie sa iei o decizie pripita daca tu iti doresti din inima sa fi cu el fi, dar daca iti este teama vorbeste cu el prin SMS sau pe facebook ori unde dar in scris e mai usor asa! Fundita te rog.