| rozbombon a întrebat:

Buna TPU happy.
Deci mie mi-a placut foarte mult de un baiat cei drept putin mai mare decat mine cu 3 ani jumate ( si acum imi place ). am fost de nedespartiti, pana a plecat el la facultate si am hotarat sa ne despartim. el tinea la mine, la fel si eu. si ori de cate ori mergeam la club sau ce stiu eu ne sarutam. pur si simplu venea la mine si imi spunea ca i-a fost enorm de dor de mine. asta a continuat asa cateva luni. pana cand am auzit ca el are prietena. atunci am hotarat sa-l las in pace, insa peste 2 luni ne-am intalnit la o aniversare a unui prieten comun de al nostru. el insa a venit fara prietena lui. si iar a venit la mine, doar ca era beat. mi-a zis ca sunt frumoasa si tot felul de chestii, iar eu de data aceasta l-am refuzat si ori de cate ori venea la mine mergeam in alta parte. Nici nu mai stiu ce sa cred :l. Eu si acum mai tin la el. Si am incercat si inca incerc sa-l uit dar nu reusesc.
vreau si eu parerile voastre. Va multumesc happy

Răspuns Câştigător
| AlexSmile a răspuns:

Nu-l mai baga in seama.Nu tine la tine, cand nu e cu prietena lui vine la tine si invers.Asta se numeste infidelitate! Nu-l mai baga in seama si se va potoli.

1 răspuns:
| fuzzer a răspuns:

Probabil simte ceva pentru tine,insa nu este sigur ce anume, el poate ca asteapta ca tu sa faci primul pas. Daca nu reusesti sa-l uiti, ii clar ca tu simti ceva pentru el si daca el iti acorda atentie inseamna ca si el simte ceva pentru tine, acum vezi tu ca uneori acel "ceva", poate sa doara mult.