anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci nu stiu ce sa fac... Imi place de un baiat mai mare cu 2 ani ca mine (eu am 16). Il plac foarte mult, ar fi dragut sa avem o relatie. Faza este ca el este foarte bun prieten cu prietenul surorii mele( m rog. locuiesc unul langa celalalt) nu vreau sa ii spun surorii mele k imi place de el pentru ca stiu ca ea o sa ii spuna prietenului ei iar acesta in sfarsit o sa ii spuna lui, eu vreau ca el sa faca primul pas. Invatam la acelasi liceu si de un an se tot uita la mine cand ne intalnim din intamplare. Nu stiu daca el ma place( sau mai bine spus daca ma place pentru ce sunt eu) am uitat sa mentionez ca prietenul surorii mele este un tip foarte popular acolo unde locuieste (gen: cel mai tare din parcare, si este super de treaba) m-am gandit ca din aceasta cauza este posibil sa ma placa acest baiat pentru ca sunt cumnata celui mai tare tip de acolo... nu stiu daca ati intales mare lucru.Dar am nevoie de ajutor. Ceva sfaturi? dau funtabig grin

Răspuns Câştigător
| Q69 a răspuns:

O telenovela tongue
dupa cum ai scris ca nu sti daca te place
mai bine nu spui la nimeni si asteapta sa faca el pasul daca va fi sa faca
un baiat daca afla ca o fata are sentimente pentru el zice: nu am nimic de pierdut
chiar daca este cu gandul la alta fata incearca si cu fata care stie sigur ca il place
bafta!

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Tu daca faci tot felul de supozitii, mai ajungi sa fii cu cineva? Este mai bine sa stai pe tusa, gandindu-te ca ala de acolo vrea sa fie cu tine pe interes, alalalt ca sa se dea pe felie cu cumnatu-to, ala nu's pentru ce?
Fii rece cu el si distanta, crezi ca te va invita vreodata sa iesiti impreuna, daca esti congelator?

| 1Q a răspuns:

Poi daca este pretenul iubiului surorii tale ai un avantaj din punctul asta de vedere poti sa il rogo sau s o rogi pe sora ta sa ii spuna iubitului ei sa iti faca lipeala cu tipu care iti place

| neutrino a răspuns:

Nu am inteles mare lucru pentru ca-ti dai mare importanta. Ce atata incurcatura in gandurile tale? Iti place de un baiat si doresti o relatie cu el. Nu e suficient. Trebuie sa-i placi si tu lui. Se pare ca acest punct nu este indeplinit pentru ca, el este baiat mare, trebuia sa te curteze daca te placea. Asa ca ...asteapta si nu-ti mai face planuri marete atunci cand un baiat se uita la tine cand va intalniti intamplator. Unde sa se uite?

| justadream94 a răspuns:

Daca iti place de ce nu ii spui tu..sau arata-i ca esti interesata de el.ii dai curaj sa actioneze..aflii daca e pe interes usor..si eu m avut banuieli in legatura cu prietena care chiar dadea semne ca e pe interes cu mine, dar a fost pe sentimente..am gresit si nu m-am deschis suficient relatiei si am pierdut poate o poveste de dragoste cum rar inalnesti..imi place sa fiu optimist, cum de la ea am invatat si sa ma gandesc ca voi trai sentimentele care le astept.

Răspuns utilizator avertizat
| Crissuuuuuuu a răspuns:

Trebuie sa faci ceea ce simti tu la inceput este greu dar dupa poate o sa fie bine...du-te si vorbeste cu el spune-i ceea ce simti :X :p

| Micu_Valy_1988 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca il placi ca asa tot continuati pana la 100 de ani