E mai timid.
Ca baiat, ar trebui sa inceapa el discutiile pe mess.
Intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine si de ce nu vrea sa vorbiti sau de ce nu incepe el conversatiile.
Cred ca iti va spune, poate ii este putin rusine deoarece ati avut o relatie si pana la urma v-ati despartit sau, nu stiu.
Cel mai bine e sa afli de la el. Bafta!
Imi este rusine sa-l mai abordez, am mai avut o despartire, si ne-a impacat o fata, atunci el a spus ca daca eu nu vreau sa spun nimic a spus el " te iubesc ". in fine e poveste lunga.Dar ma concentrez pe prezent si pe viitor, desi nu vreau sa-l zapacesc. Si daca e sa-l intreb daca mai tine la mine, sau prietenii ma mint, cum sa-l intreb? :-s
Pai atunci cand v-a impacat o fata cred ca a stat acolo cu voi sa vada ce se intampla, e normal ca sub ochii altora sa nu spui nimic, pur si simplu te blochezi. E mai bine sa fiti doar voi 2.
Gaseste un moment potrivit, fara altcineva cunoscut sau fara nici o alta persoana.
Stai langa el si intreaba-l daca ar mai vrea sa fiti iar impreuna.
Daca ti-a spus "te iubesc" ce poti intelege din asta? Tine la tine, poate a crezut ca esti oarecum indiferenta.
Explica-i ca simti ceva pentru el si ca vreti sa fiti din nou impreuna.
Daca inca te iubeste va accepta.
Pai daca sentimentul pe care il simti pentru el e real si intens, adica daca-l iubesti cu adevarat, ar trebui sa-ti invingi
teama si sa-i spui ca totul a fost o neintelegere.Si n-ar mai trebui sa le spui tuturor ca nu crezi ca te iubeste, pentru ca-l descurajezi si el fiind timid mai rau se inchide in el.
Ajuta-l si tu pe el nu el sa tina toata povara si sa-i mai faci si reprosuri.
Stiu ca e greu dar ce se poate intampla daca faci asta.Numai bine! Daca nu o faci se va transforma in mai rau.
Ai curaj si incredere in tine.
Iti urez numai bine si bafta!
Dar vreau sa i-o spun, doar ca inainte zic ca totul e in regula, cao voi face. Cand ajung fata in fata cu el deja ma blochez si-mi pierd cuvintele. Si tot nu stiu cum sa o spun. O sugestie de formulare? Multumesc.
Te iubesc, si nu vreau sa te pierd.
Ai inteles gresit, am tinut tot timpul la tine, doar ca n-am avut curajul sa o zic.
Curaj, gandeste-te la ce te asteapta daca o sa ai curajul sa zici asta.
Si daca el nu simte la fel pentru mine, si toti au mintit?
Daca tu asta crezi, atunci nu-l iubesti cu adevarat.
Decide-te, simti ceva pentru el, spune-o lumii.Nu simti, explica lumii ca totul a fost o neintelegere.
Raspunsul il gasesti in tine. Succes!
Poi incearca sa i spus ca nu despre el vorbeai si daca nu vrea sa mai fie cu tine inseamna ca are pe altcineva si daca nu lasa-l cateva saptamana singur sa isi revina pentru ca tu il tot bati la cap asta e parerea mea