anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. o sa sune putin cam ciudat. am o relatie cu o baietoaica! Eu sunt fata, avem 5 luni de cand suntem impreuna, ne intelegem perfect, doar ca mama mea nu este nicicum de acord! Am vorbit cu ea, i-am explicat ca nu pot sta fara ea. dar nu vrea sa-si schimbe parerea. M-ati putea ajuta? Cum o fac sa fie de acord?

6 răspunsuri:
| nicol20 a răspuns:

Oaw dar nu condam pe nimeni de orientarile sexuale nu stiu ce sa spun un singur lucru este sigur ca timpul le va rezova pe toate iti dai seama ca nu ai avea cum sa o convingi pe mama ta sa fie de acord nu ai nici o sansa deoarece nu ar aceepta ca fica ei sa fi lezbiana iti dai seama cum ar mai merge la munca cum ar mai privi-o lumea.Mult noroc si bafta

| ionutzul31 a răspuns:

Ma chemati si pe mine ca sa nu mai para asa ciudat laughing.

Serios acum, e treaba ta ce faci si ar trebui sa traiesti in asa fel incat sa te simti bine in "pelea" ta. Bafta!winking

| DeeaMarry a răspuns:

Eu cred ca mama ta a reactionat destul de bine, din cate spui tu... Alta te-ar fi trimis la ospiciu!

| Lamaitzza a răspuns:

.In primul rand ar fi bine sa vorbesti cu un preot, asa ceva nu prea este normal.Probabil ca ai o varsta frageda 15 ani cam asa banuiesc,mama ta normal ca nu este de acord, pentru ca pe vremea ei asa ceva nu se exista, si nici nu prea este normal dar in zilele noastre se poate orice.Probabil ca ea te considera un copil mic care nu judeca suficient de mult, cand ai sa ai vreo 22-25 de ani atunci probabil ca ar fi de acord pentru ca atunci vei fi mai matura si iti vei da seama mai bine despre orientarea ta sexuala si despre adevaratele sentimente, acum trebuie sa te concentrezi mai mult pe scoala, daca chiar crezi ca este neaparat nevoie ca sa fi cu acea fata ar trebui sa nu ii spui mamei tale si sa fie o relatie in secret.mai mult de atat nu stiu ce sa iti spun pentru ca eu nu am patit asa ceva si na. Oricum succes!

| joeysarr a răspuns:

Ai sa iti revii tu ...sa mai cresti putin bafta!

| TravianPrivat a răspuns:

Hei. in ziua de azi asta nu mai e asa grav ( faptul ca esti lezbiana) si nici s-o comvingi sa accepte o asemenea relatie! pentru ca orice mama vrea ca fata ei sa fie cu un barbat, pentru ca asa ar fi normal asta 1, 2 o sa vrea si ea sa fie bunica te-ai gandit la asta? U nu o sa vrei sa fii mama? inca esti tanara ar trebui sa te reorientezi sexual! daca ai nevoie de cineva cu care as discuti add b.boy_sad! Voi incerca sa te ajut!