anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, deci părinții mei fac sex, foarte mult sex, excesiv. Faza e că mai demult mă deranja și încă mă deranjează, dar acum sunt întristat de faptul că mă mint pe față și nu au și ei un minut să-mi explice ceva despre sex (știu ce e sexul dar mă refer să fie mai deschiși cu mine). Faptul că tata sofărăie nu acoperă sunetele de satisfacție și scârțâitul patului dar faptul că încearcă să ascundă asta pe la 2 sau 4 dimineață mama având servici mâine mă face să mă simt și mai prost, iar mama nu prea o aud că geme și mă tem că să nu o facă doar de dragul tatei.
Înțeleg că orice bărbat și femeie care se iubesc fac dragoste sau sex dar ei o fac chiar excesiv și mă deranjează enorm, mintea mea când aud scârțâitul patului mă face să mă simt nervos și supărat și eu voi face asta odată în viață nu mi se pare un lucru scârbos dar efectiv nu mai suport. Nu sunt destul de mare să mă mut și mai sunt ani grei până când voi putea. Mulți o să-mi sugerați un psiholog dar credeți-mă nu sunt bolnav! Vă rog sfaturi sincere până și acum îi aud. Efectiv mor aici încet, nu sunt gelos de nimic doar că nu îi mai pot suporta, sunteți singura mea soluție TPU vă rog sfaturi sincere cu ei nu pot vorbi că întru în pământ de rușine.

Răspuns Câştigător
| OctavianSps a răspuns:

In primul rand, incearca sa te gandesti cum s-ar simti ei daca ar afla ca fiul lor scrie detalii personale din viata lor pe un site de pe net. Nu ar fi trebuit sa faci asta sub nicio forma mai ales ca ai numele intreg scris la profil, ar fi fost corect sa discuti intr-adevar cu un psiholog sau cu o persoana care te putea ajuta, dar nu sa faci chestia asta publica.
Pe de alta parte ar trebui sa te consideri norocos ca parintii tai inca au atractie unul fata de celalalt, altii sunt despartiti sau se cearta oribil in continuu, aia copii terorizati. Succes.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu mergeam peste ei si le ziceam ee terminati ca dorm. Asa e cand stai intr-un apartament mic e grea viata frustranta dar na tragi cat te tine

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Mersi, în final cineva care îmi dă un sfat.

| darrio2007 a răspuns:

Exista la farmacie dopuri pentru urechi. Sunt excelente in cazul tau.

| Freya1 a răspuns:

Daca sforaie tatal tau nu are cum sa faca sex,poate moraie in somn doar.
Se vede ca nu prea sti nimic despre sex si nici nu cred ca părinții tăi ar trebui să vorbească cu tine despre cum fac ei sex pentru este posibil sa nu faca pe cat crezi tu, doar sa te gândești tu la asta si oameni de fapt sa doarmă linistiti.
Mai bine nu te mai gândi la prostii, iar daca e deranjant si chiar auzi ceva vorbeste cu ei sa nu mai faca noaptea gălăgie nu de cum se face sex, de câte ori fac ei, cum fac ei.

| Hammurabi a răspuns:

Sorry, dar eu n-am înțeles.
Pe tine te deranjează zgomotul/scârțâitul/sunetele pentru că nu poți să dormi liniștit?
Sau te deranjează faptul în sine, că fac ei sex prea mult?
E foarte important asta.

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Amândouă.

| sofisis a răspuns:

Vorbeste deschis cu ei. Cu tatal tau mai exact. Spune-i ca te-ai saturat sa ii auzi.
Dar tu ce faci treaz la 2 sau 4 dimineata?

| HadesSs a răspuns (pentru sofisis):

Joco del mano laughing

| sofisis a răspuns (pentru HadesSs):

Pai nu da pe bune. Daca nici la miezul noptii nu se mai pot ftue parintii, apai cand?

| sofisis a răspuns (pentru HadesSs):

Si nu rade, ca urmezi laughing)

| HadesSs a răspuns (pentru sofisis):

Pot fi si silentios nu e problema, iar daca scartaie patul, pe jos ca e mai racoare laughing

| ywar a răspuns (pentru sofisis):

Asa, Tzutzu! Ia atitudine!

| ywar a răspuns:

Cati ani au parintii tai? Ce treaba ai tu cu viata lor sexuala? Nu vrei sa te invite si pe tine in dormitor? Esti gelos ca nu ai si tu ce aranja? Ia-o si tu pe una si aranjeaz-o! Nu ai tu nicio treaba cu viata lor sexuala.

| UDAR0047 a răspuns (pentru ywar):

Ba ce ai mă, cat de retardat poți fii, cică ești gelos, tu nu înțelegi că e enervant
Doamne

| Crackman a răspuns:

Cu rusinea crapi de foame

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tatãl tau primeste sex tranzitional Adica farã orgasme din partea mamei tale.

Si broastele testoase fac sex mai calumea decât parintii tai:
https://www.youtube.com/watch?v=sykIkGadq0o&feature=share

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Păi mersi de informație

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Faptul că tata sforăie nu acoperă sunetele de satisfacție".Păi cum sforăie tac-tu dacă fix în acel moment face sex cu maică-ta că nu-nțeleg? laughing)
Eu ştiu că sforăi numai când dormi.
Sau face ca "țestosul" ăla din clipul de mai sus? laughing

Adică vrea să acopere sunetul

Adică se face că sforăie? În fine, dacă te deranjează atât de tare nu ştiu de ce nu le spui.Şi eu am avut problema asta când aveam vreo 10-12 ani şi mi-am făcut curaj şi i-am zis mamei a doua zi(asta după vreo câteva dăți,că şi mie îmi era ruşine, dar mi-am băgat picioarele în ea ruşine) şi până la urmă nu a fost mare lucru şi am şi rezolvat problema.N-o mai făceau noaptea târziu când deja era trecut de ora mea de culcare, iar şi atunci când o făceau dădeau sonorul tare la televizor.Aşa că spune-i ori mamei, ori tatălui tău, cu care te simți tu mai ok.Eu,fiind fată, mai apropiată am fost şi sunt de mama.Nu trebuie să țipi la el/ea când îi spui, doar să fii mai hotărât şi să găsiți o cale de mijloc.

| Lorennn a răspuns:

Si tu stai ca prostul scuza-ma ca iti spun sa-i auzi, puneti-ti draga castile in urechi si dormi linistit.
Lasa-i in pace ce treaba ai tu cu scartaitul patului pe bune esti patetic. Daca nu iti vorbesc de sex poate ca nu ai inca varsta apropiata sa-ti vorbeasca. Citeste ceva, joaca-te nu ai jocuri video? Du-te afara cu prietenii, alearga sa vezi ce somn bagi si nu-i mai auzi. Vrei tu repede sa iti spuna despre sex, stiu ei de ce.

| UDAR0047 a răspuns (pentru Lorennn):

Cică ce treabă au, mai omule, dar nu este mai simplu să înceteze naibii, sa nu mai facă sex și e perfect, zici că sunt animale,