| Ana3553783 a întrebat:

Deci pentru început vreau să nu râdeți de mine. Acum un an am fost constipata și nu am luat nimic în această privință. Totul a devenit mai rău. Am ajuns la spital și acolo domnul doctor mi-a băgat două degete în fund. M-a durut extrem de tare. Așa o să doară și când o să fac dragoste pentru prima dată? O să mai doară când o să fac sex? Nu prea știu cum funcționează deci nu râdeți de mine

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Tu îți dai seama câți de pe site-ul ăsta încearcă în momentul ăsta să-și grupeze 4 degete ca să facă comparația? rolling on the floor

15 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar si penisul de grosime medie, are o grosime putin mai mare fata de cele 2 degete alaturate ale acelui medic. Grosimea medie minima poate fi apreciata a fi cam cat ar reprezenta... 4 degete. Restul explicatiilor in privinta durerii care va exista o poti presupune sau mai bine zis imagina, ori de ce nu incerca si experimenta tu insati. Multa sanatate!

| Arakiss a răspuns (pentru corbulalbrosu):

4 degete de la aceeasi mana sau merge si 2 de la o mana 2 de la cealalta?

| Freya1 a răspuns (pentru Hammurabi):

Uite la Arakiss laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru Freya1):

Ce spuneam... laughing

| Realli a răspuns (pentru Arakiss):

????

| Hammurabi a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Tu îți dai seama câți de pe site-ul ăsta încearcă în momentul ăsta să-și grupeze 4 degete ca să facă comparația? rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Da, tot asa sau chiar mai tare.

| Hammurabi a răspuns:

Păi, când o să faci dragoste prima oară, încearcă să faci pe acolo pe unde nu ți-a băgat domnul doctor două degete.
Iar sexul anal îl încerci mai târziu dacă ții neapărat.

| sofisis a răspuns:

Daca folosesti gaura ailalta nu o sa te doara asa de tare.
Doamne ce intrebari aveti cate unii laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| Willis a răspuns:

Fata a întrebat dacă o va durea la fel și când va începe să aibă relație sexuală.
Când ve-i avea relație sexuală, important este să fii excitată, astfel locul cu pricina, păsărica, se va încălzi, și va permite intrarea unui pen! s de dimensiuni normale fără durere. Din contră, vei simți plăcere, important este să fii excitată, să vrei să continui. etc. De aici te descurci cu partenerul?

| DorelExpertu a răspuns:

Depinde de pl...

Daca nu te doare cand te rahatesti, nu o sa te doara nici cand o sa te fu...

| Swetlly122 a răspuns:

Bleaahh,ce scârbos! Adu-mi aminte să nu devin medic

| Realli a răspuns:

Păi faci dragoste in fund?

| Madaq a răspuns:

Te a durut fiindca erai încordată. Ma gandesc ca nu o sa faci sex anal, iar daca faci trebuie sa te relaxezi mai mult si sa te lubrifiezi sa nu te doară.

| Lolopampy a răspuns:

Te-ai largithee hee