Te va place in functie de valoarea colierului! Nu ne-ai spus unde ai reusit sa o saruti, ne-ai spus doar ca ea s-a intors. Unde ai nimerit?
Pe buze ^~^. Si s-a intors nu din greseala si dupa am m-ai facut-o odata ^~^. M-am dus la ea si am luat-o in brate si am sarutat-o.
E ok va aprecia dar trebuie sa o intrebi ce vrea ea cu adevarat si sa nu se mai prosteasca.Nu e bine sa o intrebi iar daca e bine sa fie cu tine-ia totu ca si cum ar fi asa.Te duci la ea o saruti -ai spui ca ai pentru ea un cadou -si ca ai vrea sa discuti cu ea ceva serios. Incearca sa o inpresionezi cu ceva ca sa o faci sa te placa si mai mult.Referitor la bagatu in seama, trebuie sa-i spui ca ai fost ocupat dar ca nu mai puteai sa astepti de nerabdare sa o vezi.Sti m-am gandit tot timpu la tine(o fata draguta va aprecia), restul bagi de al tine.Baga Chino la greu -sa nu creada ca esti pampalau.Vezu si tu iti dai seama daca o fata vrea sa o imbratisezi sau nu... daca se retrage si devine cam agitata si te impinge sau din astea nu vrea, nu e pregatita, nu stie ce sa faca, ai e frica, si poate nu te place(trista realitate).
Buna! :*
Partea asta cu " le zice prietenilor ei ca ma simpatizeaza doar ca pe un prieten", nu stiu de ce ar deranja-o daca ar afla lumea... Aoleu, dupa mine eu cred ca ar fi cazul sa o lasi pe ea sa te caute si colierul, pastreaza-l!
Dar tu stii ce simti!
Te pup si bafta!:*